Tartu Mikkiin -ohjelma loppuu tammikuussa - Sami Hintsanen kommentoi!

29.10.2014 08:38 - Anna Hopi

Tartu Mikkiin -musiikkiohjelmaa on esitetty TV2-kanavalla kahdeksan ja puolen vuoden ajan. Viimeinen jakso nähdään tammikuussa. Mitä ajattelee juontaja Sami Hintsanen?

Tartu Mikkiin -musiikkiohjelma loppuu tammikuussa pitkän esityskauden jälkeen. Millaisin ajatuksin juontajana nähty näyttelijäsuosikki Sami Hintsanen katsoo tulevaisuuttaan?

- No mulla on työkenttä aika laaja, kun on noita teatteriduuneja ja varsinainen ammatti laulajana, niin ne jatkuvat. Eihän Tartu Mikkiin ole työllistänyt mua kuin 30 päivää vuodessa, että se on ollut osa mun työtä ja jatkan sitä muuta. Tietenkin jos joku kanava haluaa tehdä musaohjelman, johon kaivataan juontajaa, olen käytettävissä, kertoi Hintsanen Iskelmälle.

- Taivaan tuletkin lopetettiin, vaikka sillä oli miljoona katsojaa. Jos Väänäsen Kari ottaisi mut vaikak johonkin sen sarjaan näyttelemään!

Ohjelman tilaaja Arttu Nurmi Ylestä kertoi äskettäin, että ohjelman päättyminen 260 jakson jälkeen on normaalia kiertokulkua. Lue juttu täältä.

 

 

Eräs toinenkin musiikkiin liittyvä ohjelma on jatkunut monta kautta. Tanssii tähtien kanssa -ohjelma porskuttaa vieläkin vahvalla sykkeellä. Lue täältä, mitä sen tämänhetkinen tähti Janna kommentoi tanssinauhoituksista.

Kilpailut

Uusimmat