Salkkareiden Kari Taalasmaa on ilmetty metsuriseksuaali: "Edustaa perusäijää"

02.12.2014 14:14 - Anna Hopi

Tommi Taurula tietää, mistä hänen esittämänsä Salkkarit-hahmo on tehty. Sänkeä, flanellipaitaa ja äijäasennetta pursuava Kari Taalasmaa nähdään myös Nightmare 2 - painajainen jatkuu -elokuvassa.

Salatuissa elämissä hurmaava Kari Taalasmaa on monelle TV-katsojalle tuttu hahmo. Mutta ovatko katsojat tulleet ajatelleeksi, että hahmossa on aimo annos myös metsuriseksuaalia, eli tämän hetken trendimiestä?

- Onhan se sellainen tunnistettava hahmo. Kari on vähän renttu. Sellainen metsuriseksuaali. 90-prosenttia suomalaisista miehistä on metsuriseksuaaleja. 90 prosentilla keski-ikäisistä äijistä on flanellipaita ja sänkeä leuassa. Kari ainakin on sitä porukkaa. Se on pidetty hahmo, ja se edustaa tietyllä tavalla perusäijää, kommentoi hahmon näyttelijä Tommi Taurula.

Hahmo nähdään elokuvassakin nyrkit tanassa. Mikä tekee Kari Taalasmaasta myös riidanhaastajan?

- Sitä pitäisi varmaan kysyä käsikirjoittajilta. Eihän se aina ole nyrkit tanassa, osaahan se jutellakin, Taurula päästää naurahduksen.

- Se on suoran toiminnan kaveri. Se haluaa ratkaista ongelmat mahdollisimman nopeasti. Se on vähän putkiaivo, eikä ne nyrkit tahtovat olla sen diplomatiaa. Kyllä siinä on herkempiäkin puolia, mutta tässä elokuvassa se on vähän sellainen äksönveijari.

- Olen monasti verrannut, että se on vähän kuin Aku Ankka. Yritys on kova, mutta kun se nousee sohvalta ylös yrittämään, niin lopputulos saattaa olla huono. Hyvä yritys saattaa kääntyä päälaelleen. Kyllä siinä on varmaan sellaista suomalaista miestäkin, mutta eikai perus suomalainen mies nyt ihan näin tyhmä ole.

Katso alta Nightmare 2 - painajainen jatkuu -elokuvan traileri.

Kilpailut

Uusimmat