Mitä olet oppinut TV-urasi aikana, Jethro Rostedt?

04.12.2014 14:52 - Anna Hopi

Myyntimies Jethro -sarjaa tähdittävä kiinteistövälittäjä Jethro Rostedt ihastuttaa ja vihastuttaa katsojia viikoittain omassa ohjelmassaan.

TV-tähden toilailuista ovat tähän mennessä olleet uudella tuotantokaudella esillä jatkuvasti soitteleva anoppi, useat hienot välityskohteet ja väristyksiä aiheuttava naapurin pihaporsas.

Mitä omassa ohjelmassa esiintyminen on opettanut kiireiselle myyntimiehelle itsestään ja elämästä?

- Kun on otettu avoin ja rehellinen linja, niin täytyy sanoa, ettei se paljon mitään ole opettanut. Kun sulla on kamerat lähellä, niin se on opettanut, että ihmiset reagoi eri tavoin kameroihin. Joillekin se menee tuosta kuin vettä vaan, mutta joillekin se on jännittävä ja kauhea asia. Siellä puolella on ehkä oppia tullut, kertoi Jethro Rostedt Iskelmälle.

- Diili-ohjelmassa opin yhden asian, jota en ole pystynyt pitämään. Se, että jos sulla on mahdollisuus pitää turpasi kiinni - pidä se!

Ohjelmassa on välillä nähty lupsakan ja vitsejä heittelevän Jethron kärsimättömämpikin puoli. Tunnustaako mies olevansa ajoittain kärsimätön luonne?

- Nuorempana olin, mutta Siperia on opettanut, että kaikki tapahtuu aikanaan ja asioilla on taipumus järjestyä. En ole kärsimätön, jos sulla on hyvä kohde, niin olet tosi kärsimätön, että saisit sen myytyä. Mutta en yleisellä tasolla ole kärsimätön.

Kilpailut

Uusimmat