Antti Reini uuden Vares-elokuvan teosta: "Äärimmäisen iso nautinto"

29.12.2014 20:49 - Elina Jokela

Suosittu Vares-dokkarielokuva sarja jatkuu uudella Sheriffi-elokuvalla. Päähenkilönä toimiva Antti Reini kertoi uuden elokuvanteon olleen äärimmäisen miellyttävää.

Vares-dokkarielokuvasarjan yhdeksäs osa Sheriffi tulee ensi-iltaan 7. tammikuuta 2015. Sheriffi on Antti Reinin seitsemäs Vares-elokuva, jossa mies toimii päähenkilö Vareksena. Mies pohti, tuleeko näytteleminen Vareksena jo lonkalta.

- Ei mikään tule lonkalta, kengännauhatki pitää sitoa loppuun asti kiinni. Eihän se lonkalta tule, joka juttu on aina erilainen ja joka leffa on erilainen. Edellisen kerran, kun niitä tehtiin, kuvattiin kuutta putkeen. Kahta tehtiin omana itsenään, neljää tehtiin samaan aikaan. Siinä ei ollut aikaa keskittyä yhteen tarinaan ja se oli aika
hämmentävää välillä. Silloinhan jätetään hommat myös ohjaajalle, että se tietää missä mennään. Siinä oli oma haasteensa ja niitä tehtiin 120 päivää putkeen, kertoo Antti Reini.

- Nyt tehtiin 25 päivää yhtä leffaa. Vares on tässä sen verran dynaaminen ja osallistuu itse asioihin, tutkii niitä eikä vaan odota, että asiat putoaa syliin, joka sekin on ihan hauskaa ja hienoa. Tässähän ei ollut siinä mielessä mitään haasteellista, että tämä oli äärimmäisen iso nautinto.

- Ainahan se on haastellista tehdä töitä. Kun näissä jokaisessa jutussa on oma leima, oma tyylilaji ja nyt tuli vielä tietynlainen dynaaminen tempo tähän juttuun, niin se oli äärimmäisen miellyttävää työntekoa.

Katso Vares Sheriffi-elokuvan traileri alta.

 

Jasper Pääkkönen pohti uuden Vares-elokuvan K-16 ikärajaa. Lue lisää täältä.

Kilpailut

Uusimmat