Kuka tahansa voi olla fitnessmalli, jopa ilman kuvankäsittelyä – katso kuvat, jos et usko!

13.01.2015 15:15 - Reetta Haverinen

Photoshopilla kaikki on mahdollista, mutta olisitko uskonut, että oikeanlainen valaistus ja kuvausrekvisiitta pystyvät tekemään myös ihmeitä?

Valokuvaaja Benjamin Von Wong sai tehtäväkseen valokuvata SmugMug yrityksen kuntosalille motivoivia mustavalkoisia valokuvia, jotka tekisivät kuntoilutilasta entistä viihtyisämmän.

Von Wong päätti toteuttaa toimeksiannon astetta erikoisemmalla tavalla. Urheilullisten ammattimallien sijaan Von Wong pyysi malleikseen SmugMugin työntekijöitä, joilla ei ollut mallintöistä lähes lainkaan kokemusta.

Photoshopilla tavallisista ihmisistä on helppoa muokata atleettisia kuntoilijoita, mutta Von Wong päätti laittaa Photoshopin pannaan. Kuvankäsittelyn sijaan mies satsasi ammattimaiseen valaistukseen ja rekvisiittaan.

Jopa kuvauksiin osallistuneet mallit hämmästyivät onnistuneesta lopputuloksesta. Von Wong tahtookin esimerkillään kannustaa myös muita valokuvaajia kokeilemaan tavanomaisesta poikkeavia kuvaustapoja.

- Uskaltakaa kokeilla jotain uutta ja erilaista, sillä ette voi tietää, kuinka upea lopputuloksesta voikaan tulla, Von Wong toteaa.

Katso huikeat Von Wongin ottamat fitnesskuvat täältä.

Lähde: Huffington Post

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat