Tästä eivät päiväunet enää suloisimmaksi voi muuttua – katso ihanat torkkukuvat

14.01.2015 19:30 - Reetta Haverinen

Theon ja Beaun suloiset päiväunikuvat todistavat, että onni koostuu pienistä asioista. Joskus hyvään oloon ei vaadita muuta, kuin pienet torkut ystävän kainalossa.

Momma's Gone City -blogia pitävä Jessica Shyba ei taatusti arvannut, että hänen kuvansa 2-vuotiaasta Beau pojastaan ja Theo koirastaan tulisi niittämään valtaisaa suosiota internetissä ja olisi alkusysäys varsinaiselle torkkukuvien sarjalle.

Päiväunillaan olleet ystävykset hurmasivat monet blogin Instagram-seuraajat.Theo ja Beau tapasivat nukkua unensa usein yhdessä, joten kuvien napsiminen kaksikosta onnistui helposti. Ensimmäisen kuvan saaman huomion innoittamana Shyba päätti julkaista lisää suloisia kaverikuvia, jotka oli otettu ystävysten päiväuniaikaan.

Vuodet vierivät, koira ja poika kasvoivat ja asennot muuttuivat. Kuvasarja onkin ikuistanut kauniisti ystävysten varttumisen. Perhe sai vastikään myös uuden jäsenen, Evangelinen, joka pääsi myös pian kaksikon kylkeen torkkumaan.

Theon ja Beaun torkkukirja tulee kirjakauppoihin helmikuussa, joten ystävysten kuviin ihastuneet voivat hankkia kuvakokoelman omaan kirjahyllyynsä.

Pääset katsomaan sydäntälämmittäviä kuvia Theosta ja Beausta täältä.

Lähde: Popsugar

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat