IS: Tommi Liimatainen kirjoittaa paljastuskirjan

27.01.2015 10:57 - Anna Hopi

Musiikkimanageri Tommi Liimatainen on elänyt lapsuuden alkoholin huuruisessa kodissa. Mies kirjoittaa aiheesta kirjan, joka kantaa nimeä Kaasu pohjassa.

Mies käytti viimeksi alkoholia noin kymmenen vuotta sitten. Muun muassa Katri Helenan managerina ja miesystävänä tunnettu Tommi Liimatainen kasvoi veljiensä kanssa kodissa, jossa alkoholia käytettiin liikaa. Liimataista itseään ottaa päähän nykyisen alkoholikeskustelun laatu.

- Suomalaisessa keskustelussa häiritsee se, että aina puhutaan viinan puolesta tai vastaan. Äänessä ovat alkoholistit tai absolutistit, ikinä ei kuunnella sitä väliin jäävää harmaata aluetta. Lisäksi keskustelu ei ikinä johda Suomessa mihinkään vaan on turhaa lässytystä, kuten tässä alkuvuodesta on nähty, kommentoi Liimatainen Ilta-Sanomille.

Hän haluaa ottaa toisenlaisen asenteen Kaasu pohjassa -teoksessa, jonka kertoo olevan henkilökohtainen paljastuskirja. Raa'an ja syvällisen kirjoitusprosessin jälkeen musiikkimanageri myöntää teoksen synnytyksen olleen "saatanallinen" kokemus. Kirjan on kirjoittanut toimittaja Merja Asikainen.

Liimatainen ei viihdy nykysellään kapakoissa, ja viettää mieluusti sosiaalista aikaa muulla tavoin kuin pubissa istumassa. Lähipiiri on suhtautunut paljastuskirjaan hyvin. Liimataisen mukaan Katri Helena on saanut oppia hänestä uusia asioita prosessin myötä, sillä sen aikana nousi esiin syvälle haudattuja kokemuksia ja tuntemuksia.

Lähde: Ilta-Sanomat.

Kilpailut

Uusimmat