Huutokauppakeisari löysi vaimonsa netistä: "Jokin hänessä säväytti"

28.01.2015 16:41 - Anna Hopi

Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki tapasi vaimonsa Helin internetissä, koska kaveri käski katsella naisia sieltä.

Suomen tunnetuin huutokauppayrittäjä Aki Palsanmäki sai ystävältään käskyn ostaa tietokoneen ja alkaa surffailemaan siellä.

- Vietin poikamieselämää ja se saattoi joskus olla railakastakin. Ystävä sanoi, että Aki ei tuosta sun elämästä tuu nyt yhtään mitään, sun pitää etsiä itsellesi kunnon akka. Sanoin hänelle, että ei täällä Saarijärvellä ole vapaana ketään sellaisia kunnon naisia. Hän sanoi, että muijat on netissä nykypäivänä. Hän yllytti ostamaan tietokoneen, kertoi mies Iskelmälle.

Deittipalstojen tutkailu tuotti tuloksia.

- Kun töistä oli vapaa-aikaa, kävin surffailemassa deittipalstoilla minkä näköisiä kottaraisia siellä olisi tarjolla. Löysin Helin profiilin ja jokin siinä säväytti. Vaihdettiin puhelinnumeroita ja tavattiin. Siitä se sitten lähti. Kaksi kuukautta seurusteltiin ja mentiin kihloihin. Vakka on löytänyt kantensa. Me olemme 24/7 koko ajan yhdessä - tehdään töitä ja ollaan vapaa-aika yhdessä. Hyvin on mennyt.

Mihin Palsanmäki sitten rakastui puolisossaan?

- Meillä on suurinpiirtein samanlainen elämäntyyli, tykätään samoista asioista. Kun kunnolla rakastuu, niin eihän siitä muuta tarvi, kun menee vain elämässä eteenpäin.

Kilpailut

Uusimmat