Tommi Liimatainen paljastuskirjasta: "Älä lue sunnuntaiaamuna kanuunassa"

28.01.2015 19:56 - Anna Hopi

Musiikkimanageri Tommi Liimataisen Kaasu pohjaan -niminen paljastuskirja näkee keväällä päivänvalon. Siinä puhutaan miehen elämästä ja alkoholista - mitään säästelemättä.

- Tulen käsittelemään tuollaisia asioita oman elämäni kautta, mutta ehkä siinä tulee jonkinasteisia sivuosumia tulee. Niiltä ei voi välttyä. Kaikki, mitä kirjassa kerrotaan, on totta. Jos asioista puhutaan, niistä tulee puhua avoimesti, kommentoi Tommi Liimatainen Iskelmälle.

- Mulle on sanottu, että se on mun asiani, mitä teen. Olen tarkastanut asian läheisiltäni ja keskustellut asiasta. Näin mulle on sanottu. Katri Helena sanoi, että tulee uutta tietoa hänelle meikäläisestä. Jonne totesi, että tämä projekti on mun asiani. Hän ei halua siihen puuttua. Aihepiiri missä liikutaan on sellainen, että jos sillä jotenkin voi auttaa, niin eiköhän se pidä tehdä.

Liimatainen myöntää, että omassa elämässä riittää aiheeseen liittyvää kerrottavaa.

- En halua ympärilleni mitään sädekehää. On tullut tarpeeksi hölmöiltyä ja touhuttua. Motiivina on se, että mulla tulee toukokuussa 10 vuotta ilman alkoholia. Se on kai tässä maassa jonkinasteinen harvinaisuus.

Kaasu pohjassa -nimen perusteella voisi ajatella, että miehellä itselläänkin on korkki auennut villimmin.

- Näin on käynyt. Kaikki selviää kirjassa, mistä on ollut kyse. Voin sen verran sanoa, että kirjaa ei kannata lukea sunnuntaiaamuna kanuunassa. Kyllä se niin raa'an suora ja avoin on. Jos se musta tuntuu siltä, niin samaa sanovat muutkin. Kaasu pohjassa -nimi kertoo siitä, että mitään ei ole säästelty. Sen nimen alla et voi lähteä hymistelemään.

Musiikkimanageri toivoo, että kirja voisi tuoda tämänhetkiseen alkoholikeskusteluun järkeä.

- Se on mun toive. Kaikilla on oikeus sanoa mitä vaan ja missä vaan. Mua häiritsee, ettei tämän aiheen keskustelu ole niin avointa kuin se voisi olla. On hälyttävän surullista, että alkoholikeskustelusta tehdään viihdettä. Se on raakaa katsoa. En ymmärrä enää, että mitä seuraavaksi tulee. On kyse ihmiselämistä ja oikeista ongelmista.

Kilpailut

Uusimmat