Pertti Salovaara tekee paluun radioaalloille - liikenneohjelma Iskelmän kesään!

30.01.2015 16:00 - Anna Hopi

Kansan rakastama radioääni Pertti Salovaara isännöi Iskelmän kesäsunnuntaisin omaa liikenneohjelmaa.

"Voe mahoton paikka sentään!"

Radiota kuunteleva kansa muistaa Pertti Salovaaran paitsi supliikkina juontajana, myös liikenneasiantuntijana. Mies aloittaa Iskelmän taajudella toukokuun puolessa välissä liikenneohjelman isäntänä. Ohjelmaa kuullaan kesäsunnuntaisin klo 15-20 elokuun puoleen väliin asti.

Lähetyksessä ollaan tiiviisti kiinni kesän liikenteessä – mitä tiellä tapahtuu, missä on ruuhkia tai onko jossain sattunut onnettomuus. Tiellä liikkuvien kuuntelijoiden puhelut ovat tärkeä osa ohjelman sisältöä ja poliisiin ollaan myös tiiviisti yhteydessä. Koko lähetys tehdään tietysti Salovaaran mukavan leppoisalla ja hauskalla otteella!

- Odotan kovasti kesää ja työskentelyä Iskelmällä. Iskelmällä on loistavat puitteet hyvälle liikenneohjelmalle. Tehdään ensi kesästä upea niin radioaalloilla kuin tien päällä, hehkuttaa Pertti Salovaara.

- Mahtavaa saada huippuviihdyttäjä ja liikenteen asiantuntija joukkoomme. Meillä liikenteen seuranta on ollut aina tärkeässä roolissa ja Pertin mukaantulon myötä liikennepalvelun rooli kanavalla korostuu entisestään, lupaa Iskelmän ohjelmajohtaja Ari Ojala.

Kilpailut

Uusimmat