Suomalaismuusikot yhteiskeikalla David Hasselhoffin kanssa: "Korneimmat cover-biisit"

02.02.2015 12:43 - Anna Hopi

Muusikot Aki Louhela ja Michael Monroe nousivat yksityiskeikalla samalle lavalle Ritariässän ja Baywatch-tähden David Hasselhoffin kanssa.

David Hasselhoff on viihtynyt Suomessa viime aikoina, koska häneltä tulee Sub-kanavalle oma talk show. Mies on myös esittänyt Suomessa musiikillista antiaan. Tämä tapahtui yksityiskeikalla Helsingissä. Mukana paikalla olivat myös Aki Louhela ja Michael Monroe.

- Oli yksityisbileet ja normaalibändikeikka siellä. Tällainen kokoonpano pöllähti yllättäen hoitamaan illan show'n. Sitä luulee olevansa kokenut, mutta tällä kertaa oli tosi yllättäviä käänteitä. Bändi ei ollut harjoitellut kertaakaan, vaan biisit päätettiin siinä lennosta, kertoi Aki Louhela.

- Sieltä tuli kaikkein ihanimmat ja korneimmat cover-biisit. Kun tulee valovoimaisia karismaattisia ihmisiä lavalle, niin kyllä siinä syntyy vaikka minkälaisia tilanteita. Oli kokemuksista kovin ehdottomasti tähän mennessä. Vedettiin Gimme Some Lovin' ja Unchain My Heart ja sitten näitten asennejätkien omia AC/DC:tä. Davidin I'll be looking for freedomia ei tullut tällä kertaa.

Louhela kertoi saaneensa paljon Amerikan meiningistä.

- Siinä ei ollut temppuja, mutta homma oli ulospäinsuuntautunutta. Aina on uutta opittava, kun on silmät auki ja näkee, mitä muut tekee. Michaelin lavaesiintyminen on oma juttu, kun tulee spagaattia ja spiraalia ja vaikka mitä. Davidin kanssa en kerinnyt jutella lavan takana, meillä oli pitkä kahden tunnin setti ja se vei huomion.

Kilpailut

Uusimmat