5 tapaa, joilla vaikutat fiksummalta nopeasti

19.02.2015 11:05 - Rea Tallgren

Itsensä saa huijattua fiksumman oloiseksi - ja kenties oikeastikin fiksummaksi - nopeastikin pienin hiotuin täsmäiskuin.

Telegraph on kirjoittanut artikkelin tavoista, joilla voi vaikuttaa fiksummalta kuin oikeasti onkaan - ja ehkä jopa muuttua nykyistä fiksummaksi, jos tavat todella sisäistää. Suomensimme ohjeet alle.

1. Kyseenalaistaminen

Fiksuimmat ihmiset eivät ota kaikkea itsestäänselvyytenä, eivätkä varsinkaan omaksu muiden mielipiteitä omakseen ennen kuin ovat miettineet ne tarkasti läpi. Uskalla siis kyseenalaistaa ja pohtia asioita, eikä vain kulkea virran mukana. Älä kuitenkaan suinkaan aina väitä ihmisille vastaan - silloin sinusta tulee nopeasti todella rasittavana pidetty tyyppi.

2. Vaatimattomuus

Vaatimattomia ihmisiä pidetään yleensä fiksuina. Syy on simppeli: jos ihminen on tarpeeksi fiksu, hänen ei tarvitse toitottaa sitä ympäriinsä. Viisas ihminen myös on aidosti vaatimaton: hän on tarpeeksi fiksu käsittääkseen, että on olemassa lukemattomia asioita, joista hän ei tiedä mitään.

3. Katsekontakti

Muista katsoa keskustelukumppania silmiin. Kuuntele häntä aidosti, kommentoi ja kysele. Ihmistä, joka puhuu miellyttävällä äänellä ja katsoo keskustelukumppaniaan tiiviisti silmiin, pidetään tutkimusten mukaan älykkäänä.

4. Fiksut ystävät

Vietä aikaa fiksujen ihmisten seurassa. Opit heiltä paljon. Ota osaa keskusteluihin, haasta itsesi. Älä pelkää mokaamista, sitä kauttahan ihminen oppii.

5. Hiljaisuus

Joskus hiljaa pysyminen on valtti. Ainakin jos sinulla ei ole mitään älykästä sanottavaa, kannattaa valita olla hiljaa.

Lue myös: Miehen älykkyys on mahdollista selvittää katsomalla hänen kasvojaan

Lähde: Telegraph

Kilpailut

Uusimmat