Kirje yksinäisille äideille koskettaa: "Olemme saman tiimin jäseniä"

19.02.2015 16:00 - Anna Hopi

Lindsey Bell on kotiäiti, joka viettää päivittäin aikaansa lasten kanssa. Hän kirjoitti inspiroivan kirjeen kotiäideille, jotka eivät saa paljon aikuiskontaktia arjen keskellä.

Kotiäidin rakkaudella kirjoittama teksti kehottaa naisia etsimään yhteyttä toisistaan sen sijaan, että kaikki aika arjessa menisi vain alle kouluikäisten hoidossa.

"Käytämme suurimman osan ajastamme siten, ettemme näe muita aikuisia. Pääsemme heidän kanssaan yhteyteen vain netin välityksellä. (Se selittää, miksi niin monet äidit ovat addiktoituneet Pinterestiin ha Facebookiin).

Rakastamme lapsiamme, mutta he eivät voi olla parhaita ystäviämme. Tarvitsemme elämäämme muita naisia täyttämään tuon roolin.

On vaikeaa ystävystyä muiden naisten kanssa, koska olemme niin epävarmoja itsemme suhteen. Vanhemmuudesta keskustellaan tulehtuneeseen sävyyn niin, että emme mielellään vietä aikaa niiden kanssa, jotka ovat metodeistamme eri mieltä.

Me äidit tarvitsemme toisiamme. Minun ei tarvitse tehdä samoja valintoja ollakseni ystäväsi. Kotiäidit voivat olla työskentelevien äitien ystäviä. Sinkkuäidit voivat olla naimisissa olevien ystäviä. Kotona lapsiaan opettavat äidit voivat olla niiden äitien ystäviä, joiden lapset käyvät tavallisissa kouluissa...tajuatte idean.

Olemme kaikki saman tiimin jäseniä, joten on aika käyttäytyä siten!

Jos tekisimme niin, maailmassa olisi vähemmän yksinäisiä äitejä.

Yksinäisyys ei ole vain "osa hommaa". On asioita, joita voimme tehdä taistellaksemme sitä vastaan. Kokeile alla olevia vinkkejä:

Yksinäiset äidit voivat parantaa yksinäisyyttään...

... olemalla muiden naisten kanssa.

... muuttamalla perspektiiviään.

... lähtemällä välillä käymään pois kotoa.

... liittymällä äitiryhmiin.

... tekemällä aloitteen ystävyyksille."

Lähde: Lindsey Bellin blogi.

 

 

Moni äiti haluaa pyrkiä uskomattomiin tavoitteisiin äitinä, mikä aiheuttaa paineita. Keitä ovat aina pärjäävät superäidit? Lue täältä.

Kilpailut

Uusimmat