Alusvaatevalintasi paljastavat persoonallisuutesi

11.03.2015 13:30 - Anna Hopi

Oletko villi luonne vai konservatiivinen lady? Se, millaisia alusvaatteita pidät päivittäin, kertoo yllättävän paljon luonteestasi.

Alusvaate on naisen oma salaisuus. Jotkut meistä nauttivat naisellisista rintaliiviseteistä, joista ei puutu röyhelöitä. Toiset ovat poikamaisemman tyylin ystäviä. Mitä sinun alusvaatteesi kertovat sinusta? Lue alta.

Hipsterit

Olet sporttinen nainen, jolla on upea peppu. Pukeudut itseäsi varten ja tyylisi on helppo ja vapaa. Ihmiset luottavat sinuun ja pärjäät hyvin ryhmässä. Olet innovatiivinen ja karismaattinen, mutta samalla hyvin sosiaalinen ja ystävällinen. Teet kovasti työtä tavoitteidesi eteen. Haluat, että tekeminen on silti samalla mukavaa.

Stringit

Olet seksikäs nainen, kukaan ei voi kiistää sitä. Stringit ovat alfanaaraan merkki. Oletko porukkasi johtaja? Et mielellään ota vastaan huonoa kohtelua keneltäkään ja osaat puolustaa itseäsi tarpeen vaatiessa. Ystävät hakevat sinulta apua ja neuvoja elämäntilanteisiinsa. Sinussa voi olla taipumusta miestennielijäksi, mikäli elät sinkkuelämää.

Bokserit

Olet rento nainen, etkä ole koskaan ollut vakiintujatyyppiä. Olet sen verran vauhdikas tapaus, että keskityt mieluummin seuraavaan isoon projektiin ja tulevaan ylennykseesi kuin aloilleen asettumiseen. Olet hiljainen ja ujo, mutta et tylsä. Pidät mieluummin ajatuksesi itselläsi. Pidät huolta niistä ystävistä, jotka sinulla on, etkä hae niin paljon uusien ihmisten seuraa.

Tavalliset alushousut

Olet naapurintyttö, joka tulee toimeen kaikkien kanssa. Ihmiset pitävät sinusta välittömyytesi takia. Olet konservatiivinen ja suunnitelmallinen ihminen. Tärkein motiivisi elämässä on turvallisuus. Et pidä isoista tapahtumista ja isoista ihmismassoista. Kaipaat luontoon koiralenkille kumppanisi kanssa. Elät suuren osan nuoruusvuosistasi toivoen ja odottaen sitä oikeaa. Kun se tapahtuu, voitkin keskittyä odottamaan seuraavia lomia ja eläkeikää. Haluat nautiskella elämästä hyvän aterian ääressä, työ on sinulle vain ajanviete muiden joukossa.

Korkeavyötäröiset mummoalushousut

Haluat maksimoida mukavuuden, etkä välitä, mitä muut ajattelevat siusta. Et välttämättä ole kovin aktiivinen seksielämässäsi. Sinua ei saisi pukeutumaan tiukkoihin farkkuihin ja minihameisiin - et ole sen kaltainen nainen. Katsot mieluummin elokuvaa kotonaa kuin vietät iltojasi deiteillä miesten kanssa.

Kommando (Ei mitään!)

Tiesitkö, että ilman alushousuja kulkeminen on todella hyväksi terveydellesi? Olet kiireinen nainen, eikä sinulla ole aikaa miettiä niinkin turhia asioita kuin alusvaatteita. Olet ongelmanratkaisija, joka viettää mieluiten aikaansa ulkona auringonpaisteessa kuin pyykkää kotona. Elät intohimolla ja löydät kauneutta kaikesta. Ihmiset ihailevat positiivista energiaasi. Tytöt haluavat olla sinä ja pojat haluavat olla kanssasi. Olet aito, säteilevä ihminen.

Lähde: Elite Daily.

 

Naisten rintojen muoto kertoo myös luonteesta - lue täältä.

Kilpailut

Uusimmat