Millaista tähteä Suomi kaipaa? TVOF-tähtivalmentajat vastaavat

21.03.2015 18:04 - Anna Hopi

The Voice of Finland -ohjelman tähtivalmentajille on vuosien kokemus esiintymisestä ja tähteydestä, joten he lienevät eksperttejä tietämään, mikä toimii lavalla ja mikä ei.

Michael Monroe:

- Sellaista ihmistä, joka heittäytyy täysillä ja on fiiliksellä mukana. Rehellistä, aitoa rokkia. Hyviä biisejä, hyviä melodioita. Hyvä laulaja. Esiintyjä, joka ottaa tilan haltuun ja voisi tehdä jopa tuossa pöydällä tämän show'n.

Olli Lindholm:

- Mun mielestä  tossa on neljä, mitä meiltä puuttuu. Ei tuollaisia Jani Klemolan kaltaisia kirkasotsaisia, tosi hyvin laulavia ja selkeen näköisiä jätkiä ole nyt. Ari Puro on taas Siltsun ja Kirkan sekoitus - perus skrode jätkä. Ei sellaisiakaan ole, kertoi Lindholm.

- Maria Höglund voisi samantien lähteä tekemään konsertteja - ballads with Maria Höglund. Ihan heittämällä. Hän tietää, mitä laulaa ja mistä tykkää, sekä osaa kertoo sen. Hän olisi valmis levyttämään samantien mun puolestani. Minna Hautakangas on tähän mennessä ainoa laulaja, joka on tullut ihon alle. Kukaan muu ei ole siihen pystynyt.

Redrama:

- Sen kokee sitten ja huomaa yleensä. Yksinkertaisesti hänellä on joku sellaienn herkkyys ja kosketus johonkin muualle kokoajan, että pystyy välittämään juttuja. Se ei tee hyväksi artistiksi, että olet kokoajan "minä, minä, minä" ja "Kato mua". Kun sen läpi pystyy välittämään asioita ja rakentamaan tähän huoneeseen itsensä ja yleisön välille jotain käsin kosketeltavaa, silloin on kyseessä artisti, kertoi Redrama.

- Muuten on kyseessä taitava laulaja tai suorittaja, muttei artisti. Odotukset ovat korkealla. Mulla on hyvä fiilis. Se voi olla vaarallista, että näin on, mutta se on totta.

Tarja Turunen:

- Kyky ottaa tila haltuun. Kyky ymmärtää missä olen, miksi olen, keitä on vierellä. Asennoituminen työhön ja nöyryys. Olen todella ylpeä laulajistani, ja tänne asti ollaan päästy. Nyt pidetään hauskaa. Siellä tulee olemaan todella jännittävät paikat ja tunnelma on katossa. Tätä on ollut järisyttävän ihanaa tehdä.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat