TV-ohjelma häkellyttää: "Vaimon tehtävä on palvella miestä ja alistua tämän tahtoon"

19.05.2015 09:45 - Rea Tallgren

Alistuvien vaimojen avioliittoneuvot -ohjelmassa seurataan pariskuntia, jotka ovat sitä mieltä, että onnellinen liitto syntyy vaimon tottelevaisuuden kautta.

TLC-kanavan uutuusohjelma kantaa nimeä Submissive Wives’ Guide to Marriage. Suomeksi nimi kääntyy "Alistuvien vaimojen avioliittoneuvoiksi", ja niitä ohjelma myös antaa.

Ohjelmassa seurataan kahta pariskuntaa, joissa vaimot ovat päättäneet alistua miehensä tahtoon täysin, sillä uskovat siten todistavansa, että "luottavat miehiinsä ja Jumalaan."

YouTube

- Vaimon toimenkuva on auttaa miestään, palvella miestään, alistua miehensä tahtoon ja antaa miehelleen seksiä aina hänen sitä halutessaan, selittää Tara Furman, joka on ollut miehensä Timin kanssa naimisissa 20 vuotta.

Lisäksi ohjelmassa on mukana yksi pariskunta, joka yrittää alkaa noudattaa kyseistä elämäntapaa. Tara neuvookin kyseisen pariskunnan vaimoa, Kristiniä.

- Hänen pitää tyydyttää miehensä seksuaalisesti milloin vain. Ei sillä ole väliä, miltä hänestä silloin tuntuu tai huvittaako häntä. Hänen täytyy vain kestää se, Tara neuvoo.

- Vahva nainen alistuu miehensä tahtoon, hän summaa.

Katso ohjelman traileri alta.

 

Hyvässä parisuhteessa voidaan selvitä nihkeistäkin tilanteista. Lue täältä lisää.

Kilpailut

Uusimmat