Kehonrakentajat rakastuivat toisiinsa: "Vahvin nainen, jonka olen tavannut"

22.05.2015 13:57 - Senni Loikala

Rob Reinaldo ja Wanda Pessoa ovat pariskunta, joka herättää taatusti huomiota, missä tahansa he liikkuvatkin.

Rakastavaiset Rob Reinaldo, 33, ja Wanda Pessoa, 33, saattavat olla maailman vahvin pariskunta. Neljätoista vuotta yhdessä olleet kehonrakentajat ovat treenanneet vartalonsa uskomattomaan iskuun ja molemmat ovat täyttä lihasta.

Arki kahden kehonrakentajan parisuhteessa on monilta osin erilaista kuin muilla. He heräävät joka aamu neljältä kävelemään lujaa puoleksi tunniksi, jonka jälkeen pariskunta siirtyy nostamaan painoja sisätiloihin. Molemmat harjoittelevat kolme tuntia päivässä.

Oma rakas motivaattorina

Rob ja Wanda ovat käyneet yhdessä salilla jo yli kymmenen vuoden ajan. Kehonrakennuskilpailuissa menestystä niittänyt Rob kuvailee kumppaniaan loistavaksi motivaattoriksi.

- Käyttämissämme painoissa on tietysti eroja, mutta hän on hyvin määrätietoinen ja puskee minua kovasti eteenpäin. Hänen kanssaan treenatessani olen päässyt parhaaseen kuntoon, jossa olen ikinä ollut, Rob kertoo.

- Olen todella ylpeä hänestä. Hän on yksi vahvimmista naisista, joita olen koskaan tavannut, ja hän pistää monet miehet matalaksi, hän jatkaa.

Salille kuukausi synnytyksen jälkeen

Rob ja Wanda ovat ammatiltaan personal trainereita ja heillä on myös yhteinen lapsi, 14-vuotias Gui-poika. Kun Wanda oli raskaana, muuttuivat hänen treenitottumuksensa.

- Pystyin treenaamaan kolmen ensimmäisen kuun ajan raskaudestani ja palasin salille kuukausi synnytyksen jälkeen, hän kertooo.

Kehonrakentajapariskunta noudattaa myös tiukkaa ruokavaliota. He syövät kuusi proteiinipommi-ateriaa päivässä. Rob ja Wanda ovat tuttu näky myös kauppojen kananmunahyllyillä, sillä he mutustuvat 200 munaa viikossa.

Unelma voitosta

Nyt Rob ja Wanda treenaavat kehonrakentajien Mr ja Ms Universe -kilpailua varten. Kisat käydään marraskuussa Saksassa ja pariskunta toivoo palaavansa Iso-Britanniaan kahden kultaisen kruunun kanssa.

Katso alta kuvia, jotka Rob ja Wanda ovat julkaisseet Instagram-tileillään.

Lisää kuvia tehokaksikosta pääset katsomaan täältä.

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat