Tuurin kyläkauppias Vesa Keskinen viettää juhannushäitä!

09.06.2015 12:33 - Anna Hopi

Tiedotteessaan Vesa Keskinen kertoo astelevansa brasilialaisen lastensa äidin Janen kanssa alttarille juhannuksena.

Tuurin kyläkauppias -sarjassa esiintynyt kauppias Vesa Keskinen paljasti tiedotteessa, että on vihdoin valmis pysyvään liittoon. Papin aamenelle mennään tänä juhannuksensa.

– Brasilialainen Jane kesytti pikkukylän miehen. Vuoden ja seitsemän kuukauden ikäinen Maria-neitonen tekee parhaansa morsiusneitona. Tuurin Tarzan on mennyttä miestä, kertoi Keskinen tiedotteessaan.

Keskinen ei kadu poikamiehenä viettämäänsä 45 vuotta. Nyt rinnalle löytyi oikea puoliso.

– Olen kiitollinen siitä ajasta. Paljon olen ehtinyt näkemään. Jokainen voi käyttää vilkasta mielikuvitustaan, mitä niihin vuosiin mahtuu. Minulla on koko elämäni ollut toive yhdestä avioliitosta Toivo-pappani tapaan Rauha-mummoni kanssa. Sen voin luvata, että jos tämä liitto ei kestä, niin uutta ei tule.

Keskiseltä eivät kehusanat lopu kesken, kun hän suitsuttaa tulevaa morsiantaan, jonka kanssa yhteistä taivalta on 2,5 vuotta. Pari on saamassa toisen lapsen.

– Parempaa vaimoa en tule löytämään ja jos tämä suhde kariutuu, niin menen nöyrästi katsomaan syytä peilistä. Sen jälkeen jatkan eteenpäin. Ikuisesti perheestäni huolehtien.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat