Napapiirin Sankarit 2 -elokuvassa toheloiva isukki jää lapsenvahdiksi - katso traileri

12.06.2015 09:21 - Anna Hopi

Jussi Vatanen ja Pamela Tola tähdittävät suosikkikomedian kreisiä jatko-osaa.

Napapiirin Sankarit 2 -elokuva saa odotetun ensi-iltansa keskiviikkona 30.9.2015 kautta maan. Elokuvasta on aiemmin julkaistu hahmokuvia ja teaser-trailereita. Nyt julkaistaan elokuvan traileri ja ensimmäinen julkaisuvapaa still-kuva. 

Elokuvassa Janne ja Inari ovat saaneet perheenlisäystä. Kun etelään muuttanut Räihänen saapuu Marjukan kanssa kylään, haluavat naiset lähteä viettämään riehakasta tyttöjen iltaa. Miehet jäävät vastentahtoisesti 1-vuotiaan Lumin lapsenvahdeiksi. 

Napapiirin sankarit 2 -traileri näyttää tyttöjen ja poikien iltojen kulkua pidemmälle. Minkään ei pitäisi mennä vikaan, mutta kuinka käykään, kun kuviossa on pari uutta muuttujaa? 

Elokuva on jatko-osa Napapiirin sankarit -menestyskomedialle. Pääparia Jannea ja Inaria näyttelevät tutut tähdet Jussi Vatanen ja Pamela Tola. Pariskunnan ystävinä Räihäsenä ja Marjukkana nähdään kansan suosikit Timo Lavikainen ja Miia Nuutila. Unohtumattomassa pikku-Mikon roolissa naurattaa jälleen kotimaisen komedian kuningas Kari Ketonen. Uusia hahmoja elokuvassa ovat muun muassa Juoppohullun päiväkirjasta (2011) tunnetun Santtu Karvosen Kämäräinen sekä Putous-voittaja Joonas Nordmanin Sekis. Luvassa on myös monia muita ensimmäisestä osasta tuttuja hahmoja ja uusia yllättäviä sivurooleja. 

Katso traileri alta.

 

 

Kilpailut

Uusimmat