Pluskoon malli kritisoi ihmisten asenteita: Lihavat eivät saisi käytää bikineitä?

02.07.2015 14:51 - Eeva Rajala

Pluskokoinen Loey Lane on sitä mieltä, että kurvikaskin nainen saa käyttää näyttäviä ja paljastaviakin asusteita.

22-vuotias pluskoon malli Loey Lane kertoo saavansa usein kriittisiä kommentteja painostaan ja uimapukuvalinnoistaan. Hiljattaisella YouTube-videolla Lane listaa syitä, joiden vuoksi lihavien naisten ei muiden ihmisten mielestä kuuluisi pukeutua bikineihin. Samaan hengenvetoon Lane kumoaa nämä syyt, sillä ei pidä niitä missään määrin pätevinä.

"Lihavat eivät näytä hyviltä bikineissä"

Lane kertoo, että tätä hänelle kerrotaan hyvin usein. Nainen kertoo, että on todennäköisesti käynyt niin, että se mikä viehättää ihmisiä, sovittiin salaisessa neuvottelussa, johon sai osallistua vain tietyt henkilöt. Tämän jälkeen näistä henkilöistä tuli YouTube-kommentoijia.

"Bikineihin pukeutuneet lihavat ihmiset saavat muut tuntemaan olonsa epämukavaksi"

Lane ei ymmärrä, miksi vain ihoa paljastavat lihavat naiset saavat muut tuntemaan olonsa epämukavaksi, mutta muut eivät.

- Muille kehotyypeille ei sanota näin. Laihoille tai treenatuille naisille ei sanota, että lopettakaa jonkun vaatteen pitäminen, sillä se saa toiset tuntemaan olonsa epämukavaksi, bikineihin pukeutunut Lane kertoo videolla.

"Lihavat markkinoivat liikalihavuutta"

Lane kuulee myös sellaista kritiikkiä, että bikineihin pukeutuvat pluskokoiset naiset markkinoisivat tällä "tempauksellaan" liikalihavuutta. Aivan kuin he kehottaisivat rannalla kovaan ääneen kaikkia liittymään kampanjaan mukaan jakaen samalla liikalihavuuden puolesta puhuvia lentolehtisiä.

- Eli, jos pluskokoisella on vähemmän vaatteita yllään, me kaikki markkinoimme muille liikalihavuutta. Siis jokainen, joka on lihava eikä täysin epätoivoinen, markkinoi liikalihavuutta, Lane pohtii.

Lihava ei kaipaa palautetta - pitäisikö muka?

Loey Lane on myös huomannut, miten ihmiset kuvittelevat lihavan henkilön kaipaavan palautetta ulkonäöstään. Asia ei kuitenkaan ole näin. Lane sanoo, ettei kenenkään pitäisi pyytää näin tuntemattomien ihmisten hyväksyntää ja odottaa muilta palautetta siitä, miltä näyttää.

Kilpailut

Uusimmat