"Olet tuotteliaampi" 4 syytä pedata sänky joka aamu

13.07.2015 08:56 - Tiina Svensk

Jos et vielä petaa sänkyäsi päivittäin, aloita vaikka tästä aamusta lähtien. Alle kuukaudessa tapa on juurtunut ja saat sen myötä paljon hyötyjä.

Sängyn petaaminen saattaa tuntua kiireisen aamun keskellä turhalta ja aikaa vievältä tavalta, josta ei ole paljoakaan hyötyä. She Finds -sivusto listasi kuitenkin faktoja, jotka puolustavat pedin petaamista aamuisin.

Lue alta 4 syytä pedata sänkysi ja ota pienestä teosta osa rutiinejasi:

1. Helpotus stressiin

Useat tutkimukset osoittavat pienenkin sotkun kotona aiheuttavan stressiä. Sen vuoksi sänky kannattaa pedata, sillä siisti ympäristö rauhoittaa myös mieltä.

2. Helpottaa allergioita

Kun päiväpeitto suojaa lakanoita, pölyä ja lemmikkien karvoja tarttuu vähemmän lakanoihisi. Unenlaatusikin paranee pienen muutoksen myötä.

3. Siistimpi koti vieraiden varalle

Saapuuko kaverisi yllätysvierailulle tai tuleeko työkaverisi käymään päivän päätyttyä kahville? Annat itsestäsi paremman vaikutelman, kun kotisikin näyttää siistiltä.

4. Olet tuotteliaampi

Yksi hyvä tapa saa yleensä aikaan hyvän kierteen: Kun kannustat itseäsi tekemään jotain kotisi ja itsesi hyväksi, tartut todennäköisesti muihinkin tekemättömiin arjen askareisiin helpommin.

 

Lähde: She Finds


Makuuhuone kannattaa muutenkin pitää siistinä, sillä sotkuinen huone vaikuttaa myös unenlaatuun. Lue uutinen täältä.

Kilpailut

Uusimmat