Aku Hirviniemi Luokkakokous-elokuvan arvioista: Kriitikoita on myös kiittäminen

14.07.2015 13:55 - Emma Ylistalo

Kuinka Aku Hirviniemi suhtautui kriitkoiden palautteeseen Luokkakokous-elokuvasta?

Helmikuussa ensi-iltansa saanut Luokkakokous-elokuva ylitti maagisen 500 000 katsojan rajapyykin.

- Jos jotain hyvää näistä huonoista keleistä, niin ihmiset ovat ainakin käyneet leffassa istumassa. Se on kiva, että suomalaisella elokuvalla menee näin hyvin. Että pidetään ohjelmistossa ja kaikki halukkaat pääsee valkokankaalta näkemään, yksi elokuvan päätähdistä Aku Hirviniemi kommentoi.

Elokuvan jatko-osan kuvaukset alkavat ensi vuoden keväällä.

- Kyllä me nyt siihen tähdätään, että kakkososasta pitää tehdä tuplasti hauskempi. Eihän siinä ole mitään järkeä alkaa huonompaa tekemään, näyttelijä pohti.

Hirviniemi kertoi olevansa elokuvadiggari ja seuraavansa alaa paljon, muun muassa arvosteluja lukemalla. Episodi-lehteä tilaava näyttelijä luki kriitikoiden arvostelut myös Luokkakokous-elokuvasta.

- Luokkakokous on ollut pahnan pohjimmaisena siinä listassa. Me ollaan kaikilta viideltä kriitikolta yhteensä saatu kerättyä se viisi tähteä. Että kyllä me voidaan puhua viiden tähden komediasta, näyttelijä naureskeli.

Kriitikoiden arvosteluista huolimatta elokuva on kerännyt huikean katsojamäärän. Elokuvasta kirjoitettiin Hirviniemen mukaan jope, että se on niin huono, että se on jo hyvä.

- Sellaiset kommentit tuo yleisöä meille. Kriitikoita on myös kiittäminen monesta asiasta.

 

Luokkakokous ylitti puolen miljoonan katsojan rajan. Lue uutinen täältä.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat