Nenäsi muoto paljastaa luonteesi - oletko vastuunkantaja vai ilopilleri?

27.08.2015 14:00 - Senni Loikala

Kädestä katsominen on vanha taito, mutta tiesitkö, että ihmisen luonteen voi päätellä myös nenän muodosta?  

Vain katsomalla toista nenään, voit saada selville asioita hänen luonteestaan. Näin väitetään Higher Perspectives -sivustolla, joka on julkaissut listan erilaisista nenän muodoista ja niihin liitettävistä, kantajansa luonteen ominaisuuksista. Tarkasta alta, mitä sinusta sanotaan pelkän tuulenhalkojasi perusteella.

Suora nenä

Olet inspiroiva persoona, jolla on uskomaton kyky pitää monia lankoja samaan aikaan käsissäsi. Pystyt ajattelemaan loogisesti, kuin matemaatikko, ja olet organisoinnin mestari. Sinulla ei mene ikinä sormi suuhun, ja selviät tilanteesta kuin tilanteesta.

Leveä nenä

Olet kaikista omimmillasi, kun sinulla on paljon vastuuta. Uskallat tarttua suuriinkin haasteisiin ja saatat päätyä istumaan johtajan pallille työelämässä. Persoonallisuutesi on vahva, kuin rautaa, mutta menetät joskus herkästi hermosi. 

Paksu nenä

Nenä, joka alkaa kapeana ja levenee siitä huomattavasti alaspäin, on merkki nopeasta ajatuksenkulusta. Et ikinä jää seisomaan tumput suorina, vaan olet vikkelä liikkeissäsi. Sinua on myös siunattu älyllä. 

Vino nenä

Olet sisäistänyt ajatuksen siitä, että pystyt vaikuttamaan elämäsi kulkuun. Löydät itsesi usein tilanteista, joissa olet vastarannan kiiski. Et siedä käskyttäjiä ja hierarkiaa. Rohkea rokan syö, kuvaa sinua osuvasti.

Pieni pystynenä

Ympärilläsi on lämmin, positiivisuuden valokeila. Oletkin erityisen rakastava persoona, joka myös kaipaa alituisesti vastarakkautta. Sinut tunnetaan ystävällisestä ja välittävästä luonteestasi. Samalla olet intohimoinen ja janoat uusia kokemuksia.


Lähde: Higher Perspectives

Kilpailut

Uusimmat