Pikkupoika tuo vedet silmiin suomalaisvideolla: "Mikä on sinun vahvuutesi?"

14.10.2015 12:52 - Heli Thoren

Pienelle pojalle koulumatkan käyminenkin vaatii vahvuutta.

Moni meistä varmasti muistaa sellaiset kouluaamut, kun itsellä oli jotakin uutta päällä – tai vaikkapa silmälasit nenällä ihan ensimmäistä kertaa. Kaikki tuntuu kummalla tavalla uudelta ja jännittävältä – samalla pelottaa kaverien reaktiot.

Instrumentariumin mainosvideo palauttaa mieliin ne tuntemukset, kun oma peilikuva mietityttää ja kun saattaa hetkittäin ajatella, että olisiko sittenkin turvallisempaa näyttää samalta kuin muut. Videolla pieni poika katsoo silmälasit nenällään omia kasvojaan kotona peilistä. Äiti ja isä lähtevät saattamaan poikaa kouluun ja matkalla vastaantulevilla lapsilla ei kenelläkään ole silmälaseja. Kampaamon näyteikkunasta heijastuva omakuvakin näyttää vieraalta, koulunpiha näyttää ja tuntuu valtavan suurelta.

Videolla on onnellinen loppu ja se muistuttaakin meitä jokaista tärkeästä asiasta: meillä jokaisella on omat ainutlaatuiset piirteemme ja vahvuutemme. Elämme sitten elämäämme kiharahiuksisina, ujoina, kunnianhimoisina tai silmälasit nenällämme, me olemme upeita juuri sellaisina. Suomalaisvideo päättyykin sanoihin: Omilla vahvuuksilla siitäkin selviää.

Katso koskettava video alta:

Kilpailut

Uusimmat