Maailman lihavin nainen onnistui laihdutuksessa - katso kuvat huikeasta projektista

21.10.2015 12:14 - Mika Parikka

Pahimmillaan pienen henkilöauton verran painanut Catrina Raiford onnistui tavoitteessaan.

Catrina Raiford, 38, oli ennen maailman lihavin nainen. Hänen painonsa oli suurimmillaan jopa 432 kiloa, joka on pienen auton verran. Raifordin paino alkoi nousta, kun häntä käytettiin lapsena seksuaalisesti hyväksi. Hän haki lohtua ja hyvää oloa ruuasta.

Raifordin terveys alkoi reistailla, kun hän oli maannut sängyssä kokonaiset viisi vuotta. Nainen kärsi esimerkiksi hengitysvaikeuksista. Shokki terveydentilasta ja lääkärit saivat naisen liikkumaan ja muuttamaan elämäntapansa, ja nyt nainen onkin pudottanut painoaan jopa 227 kiloa. 

Naisen haaveena on pudottaa painoa entisestään, ja päästä eroon ylimääräisestä nahasta, jota on jopa 63 kilon edestä. Sisua täynnä oleva nainen kerääkin nyt rahaa leikkausta varten, jolla nahasta päästään eroon. 

"Olen niin paljon onnellisempi nyt, ja tunnen itseni paljon itsevarmemmaksi. Olin sänkyni vankina niin pitkään, että nyt kun olen pudottanut painoa, haluan vain olla vapaa. Rakastan juosta ympäriinsä, ennä kuntosalille kolme tai neljä kertaa viikossa ja pysyä kunnossa", nainen iloitsee. 

Raiford on hyvä esimerkki siitä, että koskaan ei ole liian myöhäistä. Naisen uskomaton taistelutahto on hyvä motivaation lähde. 

Katso alta video, jossa on kuvakollaasi Raifordin edistymisestä:

 

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat