Parrakkaista miehistä paljastui yllättäviä asioita: "Pettävät, tappelevat, ryöstävät"

26.10.2015 12:20 - Mika Parikka

Onko miehelläsi parta? Se ei vältämättä edusta pelkästään hyviä asioita, jos uutta tutkimusta on uskominen.

Kaikilla partaan kykenevillä on tällä hetkellä parta. Ne, kenellä parta ei kasva, vähintäänkin unelmoi parrasta, tai harkitsee vahvasti partaimplantin hankkimista. Parrakkaista miehistä on kuitenkin nyt selvitetty varsin huonoja luonteenpiirteitä. Parrakkaat miehet nimittäin pettävät, tappelevat ja ryöstävät useammin kuin sellaiset, joilla partaa ei ole.

Asia selviää eva.comin julkaisemasta tutkimuksesta. Sen mukaan 45% pukinpartaisista miehistä myöntää nauttivansa tappelemisesta. Vastapainoksi vain 29% parrattomista koki samoin. Pukinparta on tutkimuksen mukaan muutenkin hälyttävä ominaisuus miehellä, sillä 40% pukinpartaisista miehistä myönsi varasteensa jotain. Parrattomien vastaava luku oli 17%.  47% viiksekkäistä miehistä myönsi pettävänsä, kun taas parrattomista asian myönsi vain 20%. Näin ollen naamakarvattomat miehet ovat paljon parempi vaihtoehto.

Vai onko sittenkään ihan niin? Parrat ovat muotia jokaisella vuosikymmenellä, ainakin palkitun muotikuvaajan Jens Wikholmin mukaan. 

Tärkein luku on kuitenkin vielä kertomatta. Nimittäin samaisen tutkimuksen mukaan 65% naisista koki, että parta ei näytä hyvältä miehellä. 

Näin parrattomana miehenä on pakko kyseenalaistaa koko tutkimus. Ainakin mitä tuohon ulkonäkökysymykseen tulee. Luvut ovat kuitenkin mielenkiintoisia, joten kannattaa tarkailla sitä parrakasta osapuolta hieman tarkemmin.

Lähde: The Lad Bible

Kilpailut

Uusimmat