Valokuvasiko hotellivieras tahtomattaan kummituksen? Katso otos täältä

26.10.2015 13:29 - Reija Saarinen

Douglas Patterson yllättyi näystä, jonka hänen kameransa tallensi.

27-vuotias Douglas Patterson ei varmasti unohda yötä, jonka hän vietti Oswestryn kaupungissa sijaitsevassa hotellissa. Syy ei ole loistavassa palvelussa tai kauniissa sisustuksessa. Syy on siinä, että hän onnistui tallentamaan kameralle jotain kuumottavaa.

Pattersonin mukaan hän heräsi yöllä siihen, että kirkas, ulkoa tuleva valo valaisi hänen huoneensa. Nuorukainen ei kuitenkaan noussut tarkistamaan asiaa, vaan nappasi sen sijaan huoneesta kuvan ja jatkoi jälleen uniaan.

Herättyään Patterson päätti tutustua kuvaan hieman tarkemmin ja otosta katsoessaan hän säikähti ihan todenteolla.

- Kun otin kuvan yöllä, huoneessa ei todellakaan ollut ketään muuta. Näin kyllä tämän muodon jo yöllä, mutta kuvittelin sen olevan vain heijastus jostain huonekalusta. Mutta aamulla tajusin, ettei siinä kohdassa ole mitään, mies kertoo.

Hotellityöntekijän mukaan hotellissa on kummitellut aiemminkin. Muun muassa huonekalut ovat kolahdelleet ja askelia on kaikunut huoneissa ja käytävillä.

- Kukaan täällä ei oikeasti usko aaveisiin, mutta kuvassa oleva hahmo on selvästi nutturapäinen nainen. Olemme kaikki siitä vakuuttuneita, eräs työntekijä kertoo.

Kukaan ei kuitenkaan osaa sanoa, kuka nainen on.

- Sweeeney Hall oli aikoinaan muun muassa lastenkoti. Olemme yrittäneet selvittää tämän naisen henkilöllisyyttä tutkimalla vanhoja kuvia, mutta meillä ei ole vierailijasta arvausta.

Kuvan voit katsoa täältä.

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat