Suosikkijuontajasta seksisymboli? Suitsutettiin suorassa lähetyksessä

27.10.2015 16:26 - Anna Hopi

Aamuklubin iki-ihanassa Anna-Mari Raaskassa silmä lepää, ja nyt sen ovat laittaneet merkille myös Radio Cityn aamujuontajat.

Radio Cityn rempseä kaksikko Mikko Honkanen ja Ville Kinaret ottivat suorassa lähetyksessään puheeksi Anna-Mari Raaskan ulkonäön.

- Tämä on ällistyttävää. Jos joku on ylpeä siitä, että saa itsensä ristisanatehtäviin tai jopa Aku Ankkaan, niin kyllä sanon, että jos Kinaretti ja Honka-Mikko puhuvat minusta suorassa lähetyksessä, niin kyllä siinä keski-ikäisen yksinhuoltajaäidin rinta röyhistyy, kommentoi Raaska.

Keskustelu Raaskan seksikkyydestä lähti alkuun, kun Honkanen ja Kinaret puhuivat Lontoossa pidetystä uuden James Bond -elokuvan ensi-ilta-tapahtumasta. Siellä paikalla oli muun muassa Bond-tyttö Monica Bellucci, joka on aiemmasta poiketen upea, kypsä nainen.

- Suomessa on kaksi yli viisikymppistä upeaa kissaa. Anteeksi, maailmassa. Toinen on Monica Bellucci ja toinen on Iskelmän aamujuontaja Anna-Mari Raaska. Toinen on radiossa töissä, mitä haaskausta!

Raaska jäi pohtimaan saamaansa hehkutusta.

- Tämä tuntuu hirveän hyvältä, mutta tuntuu samalla läimäykseltä naamaan. Mitä hän sanoi yli viisikymppisestä? Olen 48 vuotta, kommentoi Raaska.

Aamuklubi soitti Radio Cityn suoraan lähetykseen kommentoidakseen asiaa. Kuuntele koko puhelu ylhäältä.

Kilpailut

Uusimmat