Kattava rakkaushoroskooppi paljastaa sielunkumppanisi - ja kenestä kannattaa pysyä kaukana

04.12.2015 10:42 - Anna Hopi

Horoskooppi voi antaa paljon tietoa kumppaniehdokkaasta.

Oinas (21. maaliskuuta - 19. huhtikuuta)

Oinas on rohkea ja itsenäinen tyyppi, joka on myös vakaa ja looginen. Hänellä on järkevä pää hartioillaan ja energiaa ottaa vastaan mitä tahansa elämä heittää hänen eteensä.

Kumppaniksi:

Rapu on charmantti ja tuntee vetoa oinaan energisyyttä kohti. Rapu osaa nauttia oinaaseen liittyvästä haasteesta ja tuo esille treffikumppaninsa parhaat piirteet.
Kalat on tunteellinen ja herättää luottamuksellaan tunteita oinaassa.

Ehdoton ei:

Kaksoset tuo intohimon, mutta kaksosilla on liikaakin tulta ja tunnetta järkevälle oinaalle.

 

Härkä (20. huhtikuuta - 20. toukokuuta)

Härkä nauttii elämän hienommista asioista ja luksuksesta. Hän on hyvin antelias rakastaja ja ystävä, joka omistautuu rakkaimmilleen. Hänessä on aina ripaus arvoituksellisuutta.

Kumppaniksi:

Härkä on toiselle härälle todellinen sielunkumppani. Parisuhteessa on perustavanlaatuista kauneudentajua ja intohimoa.
Rapu pystyy täyttämään härän tunnetason tarpeet. Parina he täydentävät toisiaan ja nauttivat toistensa seurasta.

Ehdoton ei:

Leijona on liian vaativa rakastaja mukavuudenhaluiselle härälle. Leijona alkaa suhteen kuluessa luultavasti inhota härän rakkautta yksinkertaista elämää kohtaan, ja härälle leijonan vaativuus on liikaa.

 

Kaksonen (21. toukokuuta - 20. kesäkuuta)

Kaksoset on älykäs ja romanttinen tapaus, joka kulkee elämässä avoimen sydämen kanssa. Hän uskoo rakkauteen ja omaa seikkailumieltä suhteessa. Kaksosilla on erittäin miellyttävä luonne ja hän saa helposti ystäviä kaikkialta, missä vain kulkee.

Kumppaniksi:

Rapu etsii sitä oikeaa rakkautta ja Kaksoset etsii kumppania, joka vie hänet mennessään. Nämä romanttiset merkit ymmärtävät toistensa ydinenergioita.
Vaaka nauttii älyllisestä ja fyysisestä stimulaatiosta. Pariskunta ei koskaan kyllästy toisiinsa. Vaaka on itsenäinen ja Kaksoset on joustava - he täydentävät toisiaan.

Ehdoton ei:

Skorpioni on liian tulinen kevytmieliselle Kaksosille. Skorpionin mustasukkaisuus saattaa väsyttää Kaksoset.

Neitsyt saattaa myös olla liian hissukka ajoittain villiintyvällekin Kaksoselle.

 

Rapu (21. kesäkuuta - 22. heinäkuuta)

Rapu on kunnianhimoinen, mutta kiltti. Hän tuntee vetoa ihmisiin, jotka jakavat hänen intohimonsa kohteet. Hän on herkkä ja omaa paljon tunneälyä. Hänellä on erinomainen huumorintaju.

Kumppaniksi:

Vaaka on vakaa ja itsenäinen luonne. Hän pitää balanssista työn ja kodin välillä. Rapu tuottaa vaa'alle turvallisuuden tunteen.
Härkä on vakaa ja jalat maassa -tyyppi, joka viilentää hieman ravun tuntellisuutta.

Ehdoton ei:

Skorpioni on liian mustasukkainen ja intensiivinen herkälle ravulle. Molemmat merkit voivat olla mustasukkaisia ja kateellisia, eikä se ole hyvä yhdistelmä.

Neitsyen kanssa ravulla on todennäköisesti ilmaisuvaikeuksia, koska molemmissa merkeissä on ujoutta. Merkkien täytyisi tehdä extrapaljon töitä kommunikaationsa eteen.

 

Leijona (23. heinäkuuta - 22. elokuuta)

Leijonalla on ego ja iso persoona - ja hän tietää sen. Hän rakastaa tulla ihailluksia. Kun leijona löytää rakkauden, hän on todella lojaali ja vakaa. Hänestä saa hyvän kumppanin herkemmille merkeille ja hän on myös hyvä valinta tulisille merkeille.

Kumppaniksi:

Kaksoset on hyväsydäminen ja vanhanaikainen merkki, joka herättää leijonassa tunnetta siitä, että tämä on rakastettu sellaisenaan. Kaksoset ihailee aidosti leijonan vilkasta persoonallisuutta ja arvostaa tämän päättäväisyyttä.

Ehdoton ei:

Vesimies on vapautta rakastava merkki, ja leijona imaisee hänet syvälle suhteeseen ennen kuin vesimiesparka ehtii kissaa sanoa. Leijona tarvitsee kumppanin, jolla on enemmän asennetta.

Kauris ei noudata sääntöjä, joten hän ei sovi sovinnaisuutta rakastavalle leijonalle.

 

Neitsyt (23. elokuuta - 22. syyskuuta)

Neitsyt hukkuu usein omiin ajatuksiinsa. Hän on ajattelevainen ja hiljainen. Neitsyt on oikeasti haavoittuvainen ja yrittää parhaansa mukaan peittää tätä ominaisuutta. Häntä on välillä vaikea lukea, mutta kun voitat hänen sydämensä, hän on sinun ikuisesti.

Kumppaniksi:

Vaaka on nopea tekemään havaintoja ihmisistä. Kun hän luo katseensa neitsyeeseen, hän tekee töitä voittaakseen tämän puolelleen. Vaaka on looginen ja välittävä. Hän ei koskaan särkisi neitsyen sydäntä.

Kauris vetää neitsyen ulos kuorestaan. Hän ei pelkää neitsyen salaperäistä ja varovaista luonnetta. Kun neitsyt antautuu kauriille, hän näytää tälle todellisen upean luonteensa.

Ehdoton ei:

Rapu on yhtä intensiivinen kuin neitsyt, ja tämä voi olla vaikeaa kahden ihmisen liitossa. Neitsyt sopeutuu paremmin maanläheisten merkkien pariksi.

Kalat on tunteellinen kaveri, ja se saattaa hieman rasittaa suhdetta neitsyen kanssa.

 

Vaaka (23. syyskuuta - 22. lokakuuta)

Vaaka on kaikkein itsetietoisin merkki. Hän tietää, mitä tahtoo, eikä hidasta ennen kuin saa sen. Hän on tasapainoinen ja looginen. Hän ei tyydy toiseksi parhaaseen.

Kumppaniksi:

Jousimies on yllättävä, mutta toimiva puoliso vaa'alle. Hän on vapaa sielu ja alfauros/naaras, jonka kanssa yhteys toimii vaa'an kanssa. Jousimies avaa vaa'an mielen maailman erikoisuuksille ja vaaka tuo jousimiehen maan pinnalle.

Leijona on yhtä looginen kuin vaaka. Leijonassa on leikkisyyttä, joka viehättää vaakaa, ja vaaka haastaa sopivasti leijonan egoa. Leijona ja vaaka ovat todellisia sielunkumppaneita.

Ehdoton ei:

Kauris on ei ole tarpeeksi määrätietoinen päättäväiselle vaa'alle. Parin välillä on kemiaa, mutta se palaa loppuun nopeasti.

Vaa'alla ei ole kärsivällisyyttä kalojen tunteellisuuden kanssa. Vaaka on brutaalin rehellinen, eika kalat kestä tällaista lähestymistapaa.

 

Skorpioni (23. lokakuuta - 21. marraskuuta)

Skorpioni on kaikkein haastavin merkeistä. Hän on tunteellinen, mustasukkainen ja intohimoinen. Hän vaatii paljon henkisesti ja fyysisesti kumppaniltaan. Skorpioni on kyltymätön sängyssä ja hänen mustan huumorinsa ymmärtää helposti väärin.

Kumppaniksi:

Kauriin kärsivällisyys sopii mielikuvitukselliselle ja pelottomalle skorpionille. Pari nauttii toistensa seurasta aidosti.

Leijona ja skorpioni elävät toistensa intohimoisuudesta. Skorpionia rauhoittaa itsenäisyys, ja leijona viehättyy skorpionin aistillisuudesta.

Ehdoton ei:

Toinen skorpioni ei sovi yhteen skorpionin kanssa. Parilla on uskomaton fyysinen yhteys, mutta mustasukkaisuusdraama ajaa parin hulluksi.

 

Jousimies (22. joulukuuta - 21. joulukuuta)

Jousimies ei tunne sanaa pelko. Hän on seikkailun kuningas ja rakastaa vapautta. Hän ei jaksa dramatiikaa suhderintamalla. Jousimies seuraa sydäntään ja hakee ihmistä, jonka kanssa voi valloittaa yhdessä maailman.

Kumppaniksi:

Oinas ja Jousimies ovat molemmat sosiaalisia perhosia, joilla on hyvä seikkailunhalu. He tulevat helposti toimeen ihmisten kanssa ja sopeutuvat muutoksiin hyvin. Oinaan ja jousimiehen suhteessa on harvoin draamaa.

Vesimies auttaa jousimiestä kasvamaan ihmisenä. Molemmat nauttivat kekseliäästä seksistä.

Ehdoton ei:

Härkä haluaa olla kotona ja jousimies menossa - pari elää eri elämiä. Härälle tärkeintä on turvallisuuden tunne ja jousimies nauraa vaaroille.

Neitsyt tarvitsee järjestystä ja vakautta elämäänsä. Jousimies ei ole aina se tyyppi, jonka voi luottaa maksavan erääntyneen laskun.

 

Kauris (22. joulukuuta - 19. tammikuuta)

Kauris on hauskuutta rakastava, mutta päämäärätietoinen merkki. Hänellä on hyvä huumorintaju, vaikka kauriin luonteessa on myös sisäänpäin kääntyneisyyttä. Hänellä on hyvä kärsivällisyys ja loistavat ongelmanratkaisukyvyt.

Kumppaniksi:

Kalat ei ole perinteisin pari kauriille, mutta yhdistelmä toimii. Kauris tasapainottaa kalan haahuilua ja kalat tuo valoa kauriin maailmaan.

Neitsyt on kauriin sielunkumppani. Kumpikaan merkki ei ole intohimoinen tai tunteellinen, mutta heidän välillään vallitsee syvä rakkaus ja kunnioitus.

Ehdoton ei:

Leijona on työläs henkilö, eikä kauris halua niin ennalta-arvaamatonta kumppania. Leijonan täytyy aina olla huomion keskipiste, eikä kauris ehdi koko ajan huomioimaan häntä.

 

Vesimies (20. tammikuuta - 18. helmikuuta)

Vesimies menee aina eteenpäin. Hän on luonnostaan luova ja etsii tapoja kehittää asioita parempaan suuntaan. Hän ei halua joutua rajojen sisään. Vesimiehelle tunteiden ilmaisu ei ole helppoa, vaikka hän vaikuttaakin ekstrovertilta luonteelta.

Kumppaniksi:

Vaaka sopii yhteen joustavan vesimiehen kanssa. Molemmat merkit ovat sosiaalisia ja ulospäinsuuntautuneita. Vaaka arvostaa vesimiehen luovaa ja älykästä luonnetta ja pari kokee toisensa stimuloivina.

Kaksoset ja vesimies ovat charmantti pari. Pari saa yhdessä huomion missä tahansa tilanteessa. Kaksosten ja vesimiehen seksielämä kukoistaa, koska molemmat etsivät jotain vähän villimpää.

Ehdoton ei:

Skorpioni on liian mustasukkainen vapautta rakastavale vesimiehelle. Häntä ei niin vain kesytetä, vaikka skorpioni eittämättä yrittääkin sitoa häntä.

 

Kalat (19. helmikuuta - 20. maaliskuuta)

Kaloja on vaikea ymmärtää. Hän on herkkä ja tunteellinen tarkkailija. Luova kalat on yleensä toiminnan touhussa. Hän on ujo, herttainen ja käyttää aikaansa sekä ajatteluun että tunteissa vellomiseen.

Kumppaniksi:

Kalat tarvitsee ravun kaltaisen tunteellisen merkin puolisokseen. Molemmat ovat virittyneitä tunnetaajuudelle ja voivat olla toistensa seurassa oma itsensä. Rapu on luonnostaan suojeleva, ja kalat rakastaa tulla suojelluksi.

Ehdoton ei:

Vaaka on liian looginen tunteellisille kaloille. Hän on tuo riidoissa esille kovat faktat ja saa kalat kyyneliin. Kalat viihtyy rauhallisessa tunnelmassa, ja vaaka on liian sosiaalinen hänen makuunsa.Lähde: Elite Daily.

Kilpailut

Uusimmat