Onnenonkija on koominen kasvutarina täynnä romantiikkaa ja rahapulaa - katso traileri

17.12.2015 12:17 - Anna Hopi

"Kun lifestyle blogi ei elätä, rahat on loppu ja ainoa pelastus on outo miljonääri." Näin tuumii Onnenonkija, elokuvan päähenkilö, jota esittää Minka Kuustonen. Onnenonkija saa ensi-iltansa elokuvateattereissa maaliskuussa 2016.  

Nyt tulee kotimaista komediaa muotiblogeista ja maksuhäiriöistä. Napapiirin sankarit ja Napapiirin sankarit 2 -käsikirjoittaja Pekko Pesosen on päästänyt itsensä valloilleen Onnenonkijassa. Ohjaajana on Pussikaljaelokuvan ohjaaja Ville Jankeri. Siinä missä Pussikaljaelokuvassa kuvattiin Helsingin Kalliossa hengailevia nuoria joutilaita miehiä, mennään Onnenonkijassa päin nuoren ja energisen naisen unelma-ammattia, tolkutonta rahapulaa ja epätyypillistä ratkaisua kaikkeen tähän.

Onnenonkijan pääosissa loistavat Minka Kuustonen muotibloggaaja Marja-Auroran roolissa sekä upporikasta nuorta perijää esittävä Olavi Uusivirta. Molemmat ovat Onnenonkijassa ensimmäisissä päärooleissaan valkokankaalla. Maaliskuussa elokuvateattereissa ensi-iltansa saavan elokuvan muissa rooleissa nähdään mm. Pamela Tola, Emmi Parviainen, Satu Silvo, Pirkko Hämäläinen ja Taneli Mäkelä. Elokuvan tuottavat Helsinki-filmin Miia Haavisto ja Annika Sucksdorff.

Minka Kuustonen kommentoi valmista elokuvaa näin:

- Onnenonkija on elokuva kahden todella erilaisen ihmisen kohtaamisesta ja siitä miten käy, kun yrittää olla jotain muuta kuin oikeasti on. Kasvu- ja kohtaamistarinat on mun mielestä aina tosi kiinnostavia. Onnenonkija on samaan aikaan kevyt, viihdyttävä, oivaltava, hauska ja yhteiskunnallinen elokuva.

Elokuvan tuotantoa ovat rahoittaneet Suomen elokuvasäätiö, Nordisk Film, MTV ja Länsi-Suomen elokuvakomissio.  Elokuva saa ensi-iltansa elokuvateattereissa maaliskuussa 2016. Yhteistyössä: Lindorff, Veho, Leipomo Rosten, Omppuhotelli, YleX, Föli.

Synopsis

Elokuvassa Onnenonkija unelmaansa tavoitteleva muotibloggaaja Marja uskoo vankasti blogiinsa ja tavoittelee tähtiä. Kultalusikka suussa syntynyt Olavi haluaisi vain olla ihan tavallinen. Hieman outo Olavi voisi olla ratkaisu neuvokkaan Marjan kriisiytyneeseen rahapulaan ja laskussa oleviin seuraajamääriin. Naisista Olavi ei tiedä hirveästi mitään.

Katso traileri alta.

Kilpailut

Uusimmat