Nainen löysi kaksoisolentonsa toiselta puolelta maailmaa - vertaa kuvia!

18.12.2015 09:30 - Rea Tallgren

Sara ja Shannon voisivat olla kaksosia niin sointuvien nimiensä kuin myös hätkähdyttävän samanlaisen ulkonäkönsä puolesta. Totuus on kuitenkin se, että he eivät ole minkäänlaista sukua toisilleen.   

Ruotsalainen Sara latasi kuvansa Twin Strangers -Facebook-sivulle, jonka avulla on mahdollista yrittää löytää oma kaksoisolentonsa. 17-vuotias Sara ei kuitenkaan ollut osannut varautua siihen, että niin todella kävisi, ja että hänen kaksoisolentonsa todella olisi niin hämmentävän samannäköinen, että heitä luultaisiin heidän yhdessä liikkuessaan identtisiksi kaksosiksi. Näin kuitenkin kävi. 

Irlannissa asuva 21-vuotias Shannon näki Saran kuvan - ja pysähtyi kuin seinään. Hänestä tuntui, kuin hän olisi katsonut omaa kuvaansa. 

Tytöt päättivät tavata. Sara matkusti Irlantiin. 

"Isä vain tuijotti meitä vuoronperään"

Tyttöjen kohtaaminen oli erikoinen, sillä molemmat vain tuijottivat toisiaan hämmästellen. Heillä oli muun muassa täysin samanlaisia ilmeitä. Tytöt pukeutuivat samanlaisiin vaatteisiin ja lähtivät joulumarkkinoille, jossa ihmiset luulivat heitä kaksosiksi. 

Jopa Shannonin isä meni täysin hämilleen nähdessään tytöt yhdessä. 

- Hän vain tuijotti meitä vuoronperään, eikä saanut sanaa suustaan, tytöt kertovat. 

Katso kuvat ja video tytöistä alta. Ymmärrätkö sinä, miksi ihmisten on vaikea uskoa heidän olevan täysin vieraita toisilleen?

 

Kuva: YouTube

 

 

Kuva: YouTube

 

 

Lähde: Mirror

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat