Yliluonnolliset kokemukset pysäyttivät tavalliset ihmiset: "Oven edessä oli hahmo"

13.01.2016 13:50 - Reija Saarinen

Ovatko yliluonnolliset asiat pelottavia, vai olisiko meidän vain kohdattava ajatus, että henkimaailma on olemassa?  

Yllättävän moni kokee elämänsä aikana jonkinlaisen yliluonnollisen ilmiön. Siis asian, jota ei vain osaa selittää järjellä. Usein niihin liittyy joku edesmennyt henkilö, joka saapuu katselemaan maailmaa kuolemansa jälkeen. Thought Catalog kokosi yhteen tarinoita, joita ihmiset ovat kertoneet oman elämänsä yliluonnollisista kokemuksista.

"Kun siskoni oli noin 3-vuotias hän pyysi raskaana olevaa tätiäni nostamaan hänet syliinsä. Äitini tuumasi siihen, että täti ei voi sitä tehdä, sillä hänellä on vauva mahassa. Siskoni katsoi heitä ja sanoi: "Se vauva on kuollut." Tätini ja isoäitini eivät ottaneet asiaa vakavasti, mutta kun tätini seuraavana päivänä meni ultraan, totesi lääkäri lapsen kuolleeksi."

"Kotimme keittiössä oli koukku, jossa pidimme avaimia. Olimme äitini kanssa keittiössä keskustelemassa ja yhtäkkiä avain lensi koukusta jalkoihimme. Se on elämäni ainut asia, johon en ole kerta kaikkiaan löytänyt yhtään mitään järkevää selitystä."

"Olin 18-vuotias ja asuin vielä kotona. Eräänä yönä avasin silmäni ja olin vaihtamassa asentoa, kun näin hahmon oven edessä. Ajattelin, että kyseessä on isäpuoleni, joka haluaa säikytellä minua. Tokaisin siksi suureen ääreen kysymyksen: mitä oikein teet? Sillä sekunnilla hahmo katosi."

"Isoisäni kuoli muutama viikko syntymäni jälkeen. En siis koskaan nähnyt häntä, enkä tiennyt miltä hän näytti. Noin 5-vuotiaana aloin nähdä mieshahmon keinutuolissamme. Kutsuin häntä vain keinutuolimieheksi. Kun hiukan vielä kasvoin, näin isoisäni kuvan ensimmäisen kerran ja tajusin, että keinutuolissa istuva mies oli isoisäni."

"Noin 20 vuotta sitten äitini tuli suihkusta todella hysteerisenä. Hän kertoi meille, että hänen kuollut siskonsa oli saapunut kertomaan hänelle, että on hakemassa jotain mukaansa. Muutamaa päivää myöhemmin isoisäni kuoli sairaalassa."

Lähde: Thought Catalog

Kilpailut

Uusimmat