Oletko empaattinen vai looginen? Katso, mitä kämmenesi koko kertoo luonteestasi

15.01.2016 10:15 - Emma Ylistalo

Higher Perspective -sivusto kertoo, mitä kämmenesi ja sormesi kertovat luonteestasi.

Myös käsien koko kertoo jotain luonteestasi. Pienikätiset ihmiset ottavat suurempia riskejä. He ovat anteliaita ja seikkailunhaluisia. Heidän kaikki suhteensa ovat villejä ja dramaattisia. Pienikätiset ihmiset ovat myös käytännönläheisiä ja loogisia. He etsivät ongelmiin useimmiten suoria ja yksinkertaisia ratkaisuja.

Isokätiset ihmiset taas ovat herkkiä perfektionisteja. He haluavat nähdä, että asiat hoidetaan huolellisesti loppuun saakka, eivätkä he kestä epäjärjestystä. Isokätiset ihmiset ovat myös hyvin empaattisia ja herkkätunteisia.

Myös sormien pituudella on väliä. Pitkäsormiset ihmiset ovat uteliaampia, kun taas lyhyemmät sormet omaavat ihmiset ovat hyviä johtajia.

Miten mittaat?

Sen, onko sinulla isot vai pienet kädet, voit mitata seuraavalla tavalla: aseta toinen kätesi toisen kätesi käsivarrelle, ja katso, onko peukalosi ja keskisormesi välinen matka saman mittainen kuin kyynärtaipeen ja ranteesi välinen matka. Jos on, sinulla on iso käsi, muussa tapauksessa pieni. Havainnollistavan kuvan voit katsoa täältä.


Lue myös: Aistitko edesmenneen läheisen? 5 merkkiä, että hän yrittää viestiä sinulle

Lähde: Higher Perspectives

Kilpailut

Uusimmat