Vesa Keskinen katuu töppäyksiään: Pahinta oli olla huppelissa TV-lähetyksessä

11.03.2016 12:38 - Senja Rapila

Tuurin kyläkauppias Vesa Keskisen elämään on mahtunut monenlaista julkisuutta. Mies ei kuitenkaan peittele epäonnistumisia, vaan puhuu kaikesta avoimesti tuttuun tyyliin.

Tuurin kyläkauppiaana tunnettu yrittäjä Vesa Keskinen on saanut niskaansa elämänsä aikana paljon negatiivista puhetta, joista suurimman osan voi jopa luokitella kiusaamiseksi. Varsinkin sosiaalisessa mediassa ulkopuoliset ihmiset arvostelevat Keskisen tekemisiä, sekä ajankohtaista ulkonäön muutosta välillä rajustikin.

- Ei tämä mikään uusi asia ole minulle, on minulle naureskeltu tässä elämän varrella monista syistä. Ei minua haittaa sellainen, koska sellaiset ihmiset joilla ei ole ihan kaikki muumit kotona, niin heillä on aikaa ihmetellä muiden ihmisten silmäpusseja tai muita olemattomia asioita, Keskinen kertoo.

- Ihmiset eivät keskity oleelliseen tekemiseen, ahkeruuteen tai hyvän luomiseen. Minä jätän ne omaan arvoonsa. Olen kuitenkin sen verran utelias tyyppi että luen mitä minusta kirjoitetaan.

Julkisuus haettiin kuitenkin tarkoituksella, eikä Keskinen sitä kadu. Mies järjesti itsensä Tuurin kyläkaupan keulakuvaksi järjestämällä Miss Miljoona -kauneuskilpailun vuonna 2000. mediatempaus julkisuus

- Miss Miljoona -kilpailussa yhdistyi iso raha ja naiskauneus, elikkä vähän niin kuin seksi. Nämä ovat ne kaksi asiaa, jotka kiinnostavat ihmisiä. Sillä konstilla löin itseni median lävitse. Sillä tieltä ei ole paluuta ollut. Muistan sen hetken hyvin kun sanoin sihteerille, että paina tietokoneelta nappulaa ja totesin, että nyt lähti yksityisyys.

Töppäykset kaduttavat

Keskinen myöntää, että jotkin asiat olisivat saaneet jäädä täysin tekemättä. Miehen mielestä on kuitenkin tärkeää elää elämää täysillä, johon nämä töppäykset ja virheet valitettavasti vain kuuluvat.

- En ole napin painamista ja kyläkaupan lanseeraamista katunut, mutta kyllähän jotkut kommellukset ja töppäykset olisivat saaneet jäädä kokematta. Kun aikaa kuluu, niistä pääsee sitten ylitse. Elämä on vain sellaista, että pitää olla rohkeutta uskaltaa elää. Jos sitä rohkeutta ei ole, sellainen ihminen on kuollut tai pystyyn kuollut, ja silloin ei tapahdu mitään kömmähdyksiäkään. Kaikkien kannattaakin elää rohkeasti, koska meillä on vain yksi elämä.

Mies katuu vain yhtä asiaa, joka olisi saanut kokonaan jäädä kokematta.

- Ehkä kaikkein noloin kokemus on ollut se, että kävin Maria!-ohjelmassa huomattavan huppelissa. Se ei naurattanut, mutta tälläkään hetkellä en oikein tajua mitä siinä on voinut tapahtua. Iso mies ei tule niin pienestä annoksesta noin huppeliin.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat