Valloittava Lola Odusoga: "Olen perinyt isältäni räiskyvyyteni"

14.04.2016 11:31 - Anna Hopi

Äiti on kertonut Lola Odusogalle nigerialaisesta isästä.

Parikymmentä vuotta sitten Miss Suomeksi kruunattu Lola Odusoga on ollut lehdistön suosikki vuosien ajan. Hän kertoo Iskelmän iltapäivän Aarrearkku-ohjelmassa, että pitää äitä läheisimpänä ystävänään.

- Äiti on ollut aina kaikkein lähin ja on edelleenkin. Jossain kohtaa oli vaihe, ettemme olleet niin läheisiä. Tulin onneksi tajuihini ja lähennyimme taas. Olen oppinut enemmistön kaikista asioista häneltä. Jutellaan päivittäin ja olemme läheisiä. Hän näkee lapsia usein ja on heidän elämästään tärkeä ihminen, kertoo Lola.

- Äiti on opettanut kiltteydellään ja luonteellaan niin paljon. Hän ei ole improvisoija ja mene pää edellä juttuihin. Hän enemmän aikatauluttaa ja pitää selkeitä rutiineja. Minä olen räiskyvämpi, se on tullut isältä. Olen tajunnut, että olen perinyt isältä nopeuden ja räiskyvyyden. Äiti on todella kiltti ja ymmärtäväinen ja kärsivällinen, eikä tulistu koskaan. Kun olen kuullut hänen tarinoitaan isästä, ymmärrän hyvin mistä ne jutut luonteessani tulevat. On hienoa, että äidin kautta pystyn ymmärtämään itseään. Ei ole montaa asiaa, mitä ei olisi voinut äidin kanssa käydä läpi.

Kilpailut

Uusimmat