Morsian ajoi hiuksensa pois kesken häidensä - lue koskettava syy

19.04.2016 10:40 - Pauliina Jokinen

Joan Lyonsin hääpäivä oli erilainen kuin monella muulla.

Englantilainen Joan Lyons, 44, vietti poikkeuksellista hääpäivää. Joan tanssi häitä Liverpoolissa miehensä Craigin, 44, kanssa viikonloppuna. Hääjuhlaa varjosti surullinen tieto Craigin parantumattomasta kasvaimesta.

Pariskunta on ollut ystäviä jo 30 vuoden ajan, mutta vasta 1,5 vuotta sitten Craigilla oli rohkeutta tunnustaa tunteensa. Joan ja Craig rakastuivat ja päättivät viettää loppuelämänsä yhdessä, kun elämä päätti toisin. Craigilta löydettiin kasvain, eikä toivoa paranemisesta ole.

Parin häitä juhlittiin perjantaina. Joan yllätti juhlissa miehensä ajelemalla kaikki hiuksensa pois osoittaakseen tukensa. Päivän aluksi Joanilla oli pitkä ruskea tukka, joka oli koristeltu hunnulla. Hiusten ajeleminen oli osa hääohjelmaa ja ne käytetään peruukkien valmistamiseen.

Teko kosketti paikalla olijoita ja erityisesti Craig oli otettu rakkaimpansa teosta.

- Se oli ensimmäinen kerta, kun näin Joanin ilman hiuksia ja hän näytti kauniilta, aivan upealta, Craig kuvaili Daily Mailille.

- Rakastuin häneen ollessani 14-vuotias. Olin vähän ujo ja Joan ehti avioitua toisen kanssa. Mutta hän on ollut minulle aina se oikea. Hän on unelmieni nainen, Craig jatkoi.

Parin häitä aikaistettiin, kun diagnoosi parantumattomasta taudista selvisi. Craigille ei ole ennustettu, kuinka kauan hänellä olin elinaikaa jäljellä.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat