Suomalaisnaisen järkyttävä bussimatka - kuski ehdotti seksiä ja pysähtyi tien reunaan

12.05.2016 07:37 - Rea Tallgren

Sara Salosen Facebook-päivityksessä kerrotaan hämmentävä tilanne tien päältä.

Suomalaisopiskelija Sara Salosen päivitys leviää Facebookissa. Päivityksessä nainen kertoo olleensa matkustamassa häntä ja kuljettajaa lukuunottamatta tyhjässä pitkänmatkan linja-autossa Jyväskylästä Joensuuhun, kun kuski oli kuuluttanut hänet luokseen. Sitten kuski oli naisen mukaan ehdottanut hänelle "päiväpanoa bussin takapenkillä."

"No ei maistunut. Sen sijaan sain matkustaa 3,5 tuntia tämän pervon kanssa peläten ja itkua pidätellen", matkustaja kertaa.

Hänen mukaansa kuski ymmärsi toimineensa väärin - mutta vaikutti olevan enemmän huolissaan siitä, millaisia ongelmia asiasta voisi hänelle itselleen tulla.

"Jatkuvasti tämä herrasmies palasi luokseni anelemaan anteeksi ja huolehtimaan ettei hänelle aiheutuisi tästä ongelmia (muun muassa pysäyttäen bussin tyhjälle pysäkille)", nainen avaa tilannetta päivityksessään. 

- Pyysin ystäväni minua vastaan pysäkille vasta ehdottelun jälkeen, kun pelkäsin kohdata kuskia kyydistä poistuttaessa, Salonen kertoo.

Nainen kertoo tehneensä asiasta rikosilmoituksen.

Bussiyhtiö Savonlinja kertoo olevansa tietoinen kirjoituksesta. Se kommentoi tilannetta Facebook-sivuillaan näin: 

"Asia on otettu erittäin vakavasti ja tutkimme tapahtunutta sen vaatimalla vakavuudella. Kuljettajaa on kuultu asian tiimoilta ja hänen kertomansa poikkeaa matkustajan kertomasta. Olemme tehneet asiasta ilmoituksen poliisille ja jatkamme asian selvittämistä." Viestin on allekirjoittanut yhtiön liiketoimintajohtaja Kai Honkanen.

Lue Salosen päivitys alta tai tästä.

 

Asiasta kertoi ensimmäisenä Karjalainen.

Kilpailut

Uusimmat