Kuva: Fotolia

Oletko horoskoopiltasi leijona vai skorpioni? Katso, mikä sana kiteyttää persoonasi

18.08.2016 12:18 - Anna Hopi

Horoskooppimerkeistä oinaat puolustavat, kun taas ravut kotoilevat.

Jokaisessa horoskooppimerkissä on oma erityinen energiansa. Oinaat tunnetaan kuumapäisyyydestään ja leijonat siitä, että he rakastavat parrasvaloja, kun taas ravut usein vetäytyvät kotiinsa ja kuoreensa. Ydinenergia on asia, johon horoskooppimerkkisi luonne kulminoituu. Piirre voi esiintyä positiivisena tai negatiivisena asiana elämässäsi. Katso alta verbi, joka kuvaa parhaiten sinun horoskooppimerkkiäsi.

Oinas: "Puolustaa"

Oinasta kuvataan usein aggressiiviseksi, mutta oikeastaan et ole sellainen. Haluat usein suojella lähellä oleviasi ihmisiä ja omia projektejasi. Päädyt usein korjaamaan muiden ongelmia.

Leijona: "Vietellä"

Jokainen nauttii olla leijonapersoonan lähellä, vaikka he eivät edes tiedä, mistä se johtuu. Leijona voi vietellä sanoillaan, katseellaan ja tuoksullaan. Leijona ei ole oma itsensä, jos jokainen ei pidä häntä erityisenä ihmisenä. Itseluottamus lisää viettelevyyden voimaa.

Jousimies: "Liikkua"

Olet jousimies, eli koko ajan liikkeessä. Tämä kattaa myös ihmissuhteidesi alueen. Vaihdat usein mielenkiinnon kohteitasi - oli sitten kyse radiokanavan vaihtamisesta tai omasta parisuhdestatuksestasi. Et halua, että asiat pysyvät liian pitkään samanlaisina.

Härkä: "Sanoa suoraan"

Olet usein vaatimaton, mutta tarkka rajoistasi. Oletkin varsin suorasanainen, kun sanot muille, mistä pidät ja mistä et. Sinulla ei ole useinkaan aikaa small talkille vaan haluat puhua asiaa.

Neitsyt: "Tehdä"

Mietit usein sitä, voisitko tehdä vielä enemmän tässä hetkessä. Olet eläinradan merkeistä tuotteliain, etkä ole onnellinen, jos jotain ei tapahdu ja asioita edisty koko ajan.

Kauris: "Kiivetä"

Kauriina etsit aina uutta haastetta ja uutta vuorta, jonka valloittaa. Haluat päästä seuraavalle tasolle. Sinusta tavallisuus ja keskiverto on tylsää, etkä lepää ennen kuin pääset huipulle. Tämä piirre tekee sinusta kilpailunhaluisen.

Kaksoset: "Muuttua"

Yhdessä hetkessä olet suloinen kissanpentu, joka haluaa vain pitää hauskaa, ja toisessa hetkessä olet tiikeri, joka repii jonkun kurkun auki, jos sinua ei oteta tosissaan. Kukaan ei oikein tiedä, mitä sinulta voi odottaa, koska olet niin muuttuvainen persoona.

Vaaka: "Tasapainottaa"

Vaa'at yrittävät olla hyviä kaikessa, koska he tietävät omista heikkouksistaan. Saatat olla hyvä mekaanikko, mutta huono kuski, hyvä rakastaja, mutta huono romanttinen kumppani.  Keskityt tasapainon löytämiseen, mutta et ole siinä kovin hyvä. Et voi olla hyvä kaikessa, joten ota rennosti.

Vesimies: "Pehmittää"

Sinussa on hoivaavuutta ja herkkyyttä. Teet asioista miellyttävämpiä, etkä edes käytä siihen kovin paljon energiaasi. Ideaalimaailma sinulle on sellainen, jossa jokainen löytää toisistaan hyvää ja ihmiset löytävät sielunkumppaninsa.

Rapu: "Kotoilla"

Haluat rakentaa kodin kaikilla elämän osa-alueilla. Stabiilius ja sitoutuminen on kaksi tärkeintä kiinnostuksen kohdettakin. Kotielämä, ihmissuhteet, ura - olet tehnyt suunnitelman ja etenet sen mukaan.

Skorpioni: "Juonitella"

Pyörät pyörivät aina. Mielesi on labyrintti, johon kukaan ei pääse sisälle. Olet aina kolme askelta edelläpäin ja olet onnellisimmillasi, kun voitat muut. Ja kyllä, juonit lopputuloksen koko tilanteessa.

Kalat: "Tuntea"

Olet empaattisin kaikista eläinradan tyypeistä. Aistit asiat ennen kuin edes osaat antaa tunteille nimen. Sinun on joskus vaikeaa puhua tunteitasi ja kertoa niistä muille, koska tunnet niin syvästi.

Lähde: The Earth Child.

Lue myös: Kuinka kuolet? Horoskooppisi paljastaa

Lue myös: Horoskooppisi paljastaa suomalaiskaupungin, jonne kotiutuisit täydellisesti!

Kilpailut

Uusimmat