Kuva: Reija Saarinen

Jussi Vatanen: "Lottovoitto olisi ihan hirveä kohtalo"

16.09.2016 17:15 - Reija Saarinen

Jussi Vatanen haluaa tulla muistetuksi saavutuksistaan.

Näyttelijä Jussi Vatanen, 38, on monesta tuttu. Hänet on nähty muun muassa Putos-tv-sarjassa sekä Napapiirin sankarit -elokuvissa. Tänä syksynä hänet voi bongata ainakin Downshiftaajat-sarjasta.

Vatasen roolihahmo Tommi on mies, joka etsii suuntaansa ja paikkaansa elämässä. Miten on Vatasen laita, voiko hän samaistua roolihahmoonsa.

- Voin samaistua sellaiseen tiettyyn päättämättömyyteen, johon varmasti jokainen suomalainen voi. Välillä kun voi olla hankalaa tehdä niitä päätöksiä ja se on mielestäni hyvin inhimillistä. Toisaalta roolihahmolla on hyvin erilainen tausta kuin minulla, joten on joutunut ihan oikeasti näyttelemään, ei voi mennä omana itsenään, Vatanen heittää.

Sarjan yhtenä kantavana teemana on äkkirikastuminen. Se on asia, josta Vatanen itse ei haaveile, ainakaan lottovoiton muodossa.

- Minun mielestäni ihmiselle olisi ihan hirveä kohtalo voittaa lotolla miljoonia. Sen jälkeen sinä olisit koko loppuelämäsi lottovoittaja. Kaikki muistaisivat sinut ainoastaan siitä ja muilla sinun ansioillasi ei olisi enää mitään väliä.

Lue myös: Jussi Vatanen paljastaa ikävän tilanteen uraltaan: ”Sitä päätöstä jouduin katumaan”

Kilpailut

Uusimmat