Kuva: Mika Parikka

Mikko Leppilampi muisteli ensikohtaamistaan Roope Salmisen kanssa: "Kuka sä olet?"

17.09.2016 14:15 - Mika Parikka

Monissa liemissä keitetty Mikko Leppilampi arvostaa suuresti kollegaansa Roope Salmista.

Mikko Leppilampi tunnetaan lukuisista eri töistään niin näyttelijänä, juontajana kuin laulajanakin. Yksi mies, joka seuraa Leppilammen jalanjäljillä median jokaisella osa-alueella on Roope Salminen. Leppilampi muisteli Voice.fin haastattelussa ensikohtaamistaan Salmisen kanssa:

- Bongasin hänet ensimmäisen kerran joskus aikoja sitten Ruisrockissa. Katsoin, että joku coverbändi soittaa Rage Against The Machinea keskellä päivää jollain lavalla ja mietin, että mikä ihme jengi toi on, Leppilampi nauraa.

Ilmestys osoittautui niin mielenkiintoiseksi, että mies päätti ottaa selvää tuntemattomasta joukkiosta:

- Menin lavan sivuun odottamaan ja kysyin, että kuka sä olet. Tuntematon mies vastasi, että "Kato Leppilampi! Sä oot mun faijan frendi". Olin että jaahas. Mies osoittautui Roope Salmiseksi.

Mikolla ei ollut hajuakaan siitä, että kyseessä on hänen näyttelijäkollegansa Eppu Salmisen poika. Miesten tuttavuus jatkui vielä ensikohtaamisen jälkeen. Heillä tuntui olevan paljon yhteistä:

- Olen saanut vähän kintuilleni, kun olen tehnyt niin paljon kaikenlaista. Jengi on sanonut, ettei musta saa kiinni, kun ei musta tiedä olenko näyttelijä, juontaja vai laulaja. Ja nyt vielä yrittäjäkin. Jengi sanoo, että ei näin voi tehdä. Roope päinvastoin tuli sanomaan, että just näin hänkin haluaa tehdä, että hänelläkin on monta intohimon suuntaa. Roope kiitti mua siitä, että olen inspiroinut sitä. Se on mulle tosi suuri juttu, Leppilampi kiteyttää.

Lue myös: Pirkka-Pekka Petelius: Niin kauan kuin ihminen on ihminen, asiat, joille nauretaan eivät muutu

Kilpailut

Uusimmat