Kuva: AOP

IS: Elämän kriisit ajoivat suomalaisen laulajakaunottaren selibaattiin

21.09.2016 07:20 - Reija Saarinen

Kirsi Ranto kruunattiin tangokuningattareksi vuonna 1998.

Iskelmätähti ja entinen tangokuningatar Kirsi Rannon elämässä on viime vuosina ollut melkoisia muutoksia. Ilta-Sanomien mukaan vuonna 2004 työ- ja yksityiselämän paineet kävivät liian koviksi ja Ranto ajautui Burn outiin. Neljä vuotta myöhemmin hän aloitti uuden suunnan etsimisen.

Tätä nykyä Ranto on Enkelijumalatar-kiertueella, jossa hän vetää keskustelua ja mediataatiota.

- Keskeinen ajatus on, että olemme menettäneet yhteyden sydämen ääneen. Aika moni ei pysty nauttimaan pienistä asioista, koska päällä on jatkuva yrittämisen tila, Ranto kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa.

Rauhan löytämäinen on auttanut Rantoa myös viime vuosien kriiiseissä. Muutama vuosi sitten lääkäri ehdotti ääniongelmista kärsivälle Rannolle uuden ammatin miettimistä.

- Kesken automatkan tapahtui joku reaktio kehossa. Ei tullut ääntä enkä oikein pystynyt oikein hengittämäänkään. Kolme kuukautta makasin joogamatolla ja opettelin hengittämään, puhu,aam ja laulamaan hiljaa.

Tämän keskellä Ranto eli myös selibaatissa.

- Koin, että on selvitettävä asioita oman itseni kanssa. Siihen ei liittynyt mitään sellaista, että olisin vannonut nunnavalan. Halusin vain hetken rauhan itselleni ja keholleni.

Lue myös: K&T: Selibaatista voi olla hyötyä niin pariskunnalle kuin sinkuillekin

Lähde: Ilta-Sanomat

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat