Kuva: Senja Rapila

Jari Tervo paljastaa, kumpi avioliitossa määrää kaapin paikan

30.09.2016 10:15 - Anna Hopi

Kirjailija Jari Tervo on kulkenut pitkän tien yhdessä kirjailijavaimonsa Katin kanssa.

Vuonna 1991 avioituneen parin polkuun on kuulunut niin iloja kuin suruja, jotka on jaettu rinta rinnan. Iskelmän iltapäivälähetyksessä Jari Tervo kertoi, kumpi pariskunnasta määrää suhteessa kaapin paikan.

- Se pikkaisen vaihtelee eri asioissa. Minusta tuntuu, että terveessä ja rientoisassa avioliitossa tätä tasapainoa etsitään vuosikymmenten ajan. Olemme olleet Katin kanssa pitkään, meillä tulee joulun alla 25-vuotishääpäivä, iloitsee Tervo.

Uutisvuodon ansiosta Tervon kasvot tunnistetaan kaikkialla, missä hän tahansa liikkuukin. Miehen mukaan tämä ei ole aina positiivinen asia, koska pubeissa ihmisten tarkkailu ei onnistu enää samalla tavalla kuin nuorena toimittajana ja kirjailijana. Lue asiasta lisää täältä.

Vieläkö kirjailija Tervo saa ihmisten ilmoilla liikkuessaan naisten flirtistä osakseen ja kuulee olevansa "kuuma tapaus"?

- En tarpeeksi. Sellaista puhetta kuuntelee ihan mielellään. Olen huomannut sen, että kaikki nykyisin jotka jututtavat minua radiota, televisiota tai lehteä varten ovat minua nuorempina. Ja sen sijaan, että tilanteessa olisi edes kuviteltavissa mitään "kuumuus-asioita", lähinnä mielessä on adoptio tai joku tällainen, vinistää mies.

Jari Tervo muisteli Iskelmän haastattelussa myös pariskunnan ikimuistoista hääpäivää, josta ei huumoria puuttunut. Lue siitä lisää täältä.

Lue myös: Jari Tervo: Kirjailijavaimoni Kati arvostelee jokaisen valmiin teokseni - ja löytää aina virheitä

Kilpailut

Uusimmat