Kuva: Senja Rapila

Chisu äitiydestä: "Se muuttaa kaiken"

06.10.2016 17:15 - Elisa Jalasjoki

Laulaja ei pidä siitä että lapsen saaneita naisia ajatellaan usein vain äiteinä.

Laulajakaunotar Chisun elämä muuttui 2,5 vuotta sitten. Tuolloin artisti synnytti ensimmäisen lapsensa. Lapsi mullistaa elämän monella tapaa, mutta mitä mieltä artisti itse on siitä, onko äitiys muuttanut hänen omaa persoonaansa tai musiikkiaan näkyvästi?

- Olen yrittänyt aina vastata että ei näy, mutta varsinki nyt, kun olen seurannut tuota Vain elämää -sarjaa niin huomaan miten paljon puhun tyttärestäni. Totta kai äitiys muuttaa kaiken, Chisu toteaa, Voice.fi:n haastattelussa.

- Se on iso asia, kun lapsi tulee maailmaan. Olen kuitenkin sanonut, että silloin kun nainen saa lapsen, niin ei se äitiys ole ainoa asia mikä hänessä sitten enää on. Ja siitä yritän aina myös muistuttaa. 

Monitaiturin tapauksessa huoli siitä, että häntä pidettäisiin vain äitinä, on kuitenkin täysin turha. Chisu on tehnyt musiikkia lukuisille suomalaisartisteille, eikä pidä unohtaa että nainen säveltää, sanoittaa ja tuottaa kaikki kappaleensa itse. Uransa aikana monitaituri on julkaissut neljä levyä, joista viimeisin on viime vuonna ilmestynyt Polaris. Omaa suosikkikappaletta hänellä ei omassa tuotannossaan kuitenkaan ole.

- Tykkään ehkä enemmän niistä biiseistä, jotka eivät ole radiosoitossa. Huomaan, että ihmisetkin valitsevat usein lempikappaleikseen niitä, jotka eivät ole soineet radiossa tuhansia kertoja, eli niitä B-puolen juttuja.

Chisu, 34,vangitsi eilen katseita saapuessaan illalla Cheekin uuden elämäkerran julkistamistilaisuuteen Helsingin ravintola Pörssiin.  

Laulajatar saapui paikalle vartaloa imartelevassa tumassa yläosassa ja liituraitahousuissa. 

- Minulla oli tänään pitkät kuvaukset ja piti aamulla valita monta eri asua mukaan. Ajattelin että tämä on tänne Jaren tilaisuuteen hyvä, kun tässä on tätä liituraitaakin, Chisu nauraa.

(kuva: Mikko Räsänen)

Lue myös: Julkkikset juhlivat Cheekin bileissä - katso kuvat

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat