Kuva: AOP

Vesa-Matti Loiri puhuu kirjassaan egosta: "Moni pahantekijä luulee tekevänsä hyvää"

21.10.2016 13:15 - Senja Rapila

Vesa-Matti Loiri avaa uudessa kirjassaan ajatuksiaan Pyhät tekstit -levyn kappaleiden takana.

Suomen yhden arvostetuimmista taiteilijoista, Vesa-Matti Loirin, Pyhät tekstit -syntytarina -kirja on vihdoin ilmestynyt kauppoihin. Kirja on jatkoa samaa nimeä kantavalle levylle, joka julkaistiin kirjan kanssa samaan aikaan tänään. 

Kirjassa Vesku puhuu muun muassa siitä, millaisia ajatuksia ego ja pahuus hänessä herättää. Sydämeni on minun -kappaleen ohella legendaarinen lauluntekijä kertoo kirjassa ajatuksiaan pahuudesta. Vesku kertoo, että on nähnyt pahuutta paljon lähipiirissään.

"Pahuus ja hyvyys ovat hyvin lähellä toisiaan. Moni pahantekijä luulee tekevänsä hyvää toiselle", Vesku kertoo Pyhät tekstit -kirjassaan.

"Ihan lähipiiristä, mainitsematta mitään esimerkkejä, tiedän monta sellaista juttua jossa pahuus on vallannut ihmisen ilman että se edes tietää olevansa mukana siinä. Silti se on. Ego on niin voimakas ja ego on pahuus. Minä on".

WSOY:ltä kerrotaan, että Pyhät tekstit -kirjan alkuperäinen julkaisupäivä oli 28. lokakuuta, mutta kirja tuli poikkeuksellisesti myyntiin jo tänään levyn julkaisupäivänä.

Lähde: Vesa-Matti Loiri: Pyhät tekstit - Syntytarina, Timo Kiiskinen, 2016, WSOY

Lue myös: Jannika B: "Joskus minua hävetti se, että haaveilen niin suurista"

Kilpailut

Uusimmat