Kuva: AOP

Huutokauppakeisarin elämästä kirja - paljastaa Aki Palsanmäen selviytymistarinan

09.11.2016 08:21 - Anna Hopi

Kansansuosikki Aki Palsanmäen tarina päätyy kansien väliin.

Huutokauppakeisari Aki Palsanmäen opeista ja elämästä tehdään paraikaa kirjaa. Teos on Tommi E. Virtasen ja Aki Palsanmäen yhteistyön tulos. Se sisältää meheviä tarinoita matkan varrelta, mutta pureutuu myös Palsanmäen elämäntarinaan ja lapsuuden kipupisteisiin.

Johnny Knigan kustantama teos kantaa nimeä Suomen huutokauppakeisari - Keisarin vanhat aarteet. Kirjassa seurataan Palsanmäen matkaa huutokaupan teon maailmassa.

Aki kertoo kirjassa muun muassa, mitä hinnoittelusta pitää ajatella, milloin hinnan perään pitää lisätä pari nollaa tai luopua tavarasta ilman haikeutta ja mitä isoisän ullakolta kannattaa kaivaa. Palsanmäki kertoo työnsä kouluttaneen hänestä samalla hyvän ihmistuntijan - kaikenlaista suhaajaa on tullut vastaan.

(kuva: AOP)

Teos valottaa myös Akin herkkää pistettä, Heli-vaimoa, joka antaa Palsanmäestä tunteellisemman kuvan.

Aki kertoo myös mehevimmät tarinat vuosien varrelta, sillä hän on nähnyt ja kuullut reissuillaan paljon. Aki on kohdannut monenlaista suharia ja oppinut tarkaksi ihmistuntijaksi. Kovalla kauppamiehellä on myös herkkä piste, Heli-vaimo. Hänen kauttaan piirtyy kuva pohjimmiltaan tunteellisesta miehestä, joka ei olisi päässyt Suomen huutokauppakeisariksi ilman vaimonsa tukea.

Lue myös: Huutokauppakeisari löysi vaimonsa netistä: "Jokin hänessä säväytti"

Lue myös: IS: Huutokauppakeisarin 100 tunnin työviikot kannattivat - reippaat tulot!

Kilpailut

Uusimmat