Entinen Gimmel-laulaja Ushma Karnani tähdittää uutta Konttori-sarjaa - "Jännittää tosi paljon"

11.11.2016 16:45 - Senja Rapila

Gimmel-yhtyeestä tutuksi tullut daami näyttelee uudessa Konttori-sarjassa yhdessä koomikko Sami Hedbergin kanssa.

Näyttelijä ja entinen Gimmel-laulaja Ushma Karnani, 35, on mukana uuden Konttori-sarjan näyttelijäriveissä. Karnania jännittää, kuinka uudistettu versio amerikkalaisten The Office -komediasarjasta uppoaa yleisöön suomalaisnäyttelijöiden tekemänä.

- Jännittää tosi paljon. Sehän nyt tiedetään, että siitä tulee varmasti molemmista päistä palautetta. Varmasti monet tykkää, ja ihan varmasti löytyy aina se porukka, jotka oikein odottavat, että pääsee oikein ronklaamaan ja ruotimaan, Karnani kertoo Radio Novan Viikonlopun haastattelussa juontaja Niina Backmanille.

Hän kertoo, että vaikka ohjelman formaatti onkin otettu ulkomailta, sarjan kuvauksissa on paljon tilaa myös improvisaatiolle.

- Kyllä siellä on paljon sellaisia, että jätetään kamera vielä kuvaamaan, kun itse kirjoitettu kohtaus on ohi. Ja sitten katsotaan, että mitä syntyy.

"Oma hauska on paras hauska"

Mestarikoomikko Sami Hedberg, 35, on myös mukana tähdittämässä uutta, ensi vuonna alkavaa sarjaa. Karnani kertoo Radio Novan Viikonlopussa, että hänen mielestään koomikko on koko ohjelman tukipilari.

- Hedbergin hahmo on mielestäni hauska. Sehän on mielestäni se kantava voima siinä. Minun mielestäni se ainakin toimii. Minua naurattaa, mutta katsotaan sitten mitä muut sanoo. Ainahan se oma hauska on paras hauska, mutta katsotaan mitä muut diggaa, Karnani nauraa.

Ilta-Sanomat tietää uutisoida, että Konttori-ohjelma nähdään Elisa Viihteellä maaliskuussa 2017 ja Nelosella syksyllä 2017.

Voit kuunnella koko haastattelun yläpuolelta.

Radio Novan Viikonloppu ja Niina Backman sunnuntaisin klo 14-16

Lue myös: Robin sai kutsun Linnan juhliin: "En tiedä mitä sanoa"

Kilpailut

Uusimmat