Kuva: Senja Rapila

TVOF-valmentaja Redrama: "Anna Puu tulee yllättämään katsojat päätöksillään"

22.12.2016 17:15 - Senja Rapila

Räppärin mukaan Puu on valinnut laulajat tiimiinsä enemmän fiilispohjalta.

The Voice of Finland -ohjelman uusi tähtivalmentaja Anna Puu nousi suomalaisten tietouteen osallistuessaan vuonna 2008 Idols-laulukilpailuun. Puu sijoittui kilpailussa toiseksi. Puun valmentajakollega Redrama kertoo Voice.fi:lle, että nainen on oiva lisä valmentajarivistöön.

Vaikka Redrama vitsailee, että Annan kanssa hänellä on ollut kovimmat "taistelut" ohjelman kuvauksissa, pitää hän sitä vain hyvänä asiana. Kyseessä on enemmän veljellistä härnäämistä, jolla Puu on otettu mukaan porukkaan.

- Meistä on tullut todella hyviä frendejä heti. Annalla on kova meininki ja se on vähän enemmän mennyt taisteluksi tuossa alkuvaiheessa, Redrama nauraa.

Anna tulee yllättämään

Räppäri lisää myös, että uskoo Annan yllättävän niin katsojat kuin laulajatkin. Oman Idols-taustansa vuoksi hän nimittäin tietää, millaisia tuntemuksia kisaajat käyvät läpi ohjelman aikana. Redrama summaa, että Puu on alkukarsinnoissa ottanut rohkeasti erilaisia laulajia - hiomattomia timantteja - mukaan omaan tiimiinsä.

- Anna on valmentajana sellainen, että hän tulee yllättämään katsojat päätöksissään. Sanoisin, että Anna menee fiiliksellä eteenpäin, hän kommentoi.

- Totta kai pitää miettiä näitä klassisia asioita, niin kuin vire ja ääntäminen, näitä teknisiä asioita. Anna menee kuitenkin todella paljon fiilis edellä ja siitä minä tykkään itse. Hän on vähän samankaltainen siinä kuin minä. Ainakin tällä hetkellä!

Anna Puu on The Voice of Finlandin uusi tähtivalmentaja kuudennella kaudella. (kuva: Senja Rapila)

Lue myös: Juha Tapio paljastaa taitavan esiintyjän mittarin: "Et voi piiloutua tai feikata mitään"

Lue myös: Redrama paljasti The Voice of Finland -tähtivalmentajien salat: "Hyvä, ettei kaikkea äänitetä"

Kilpailut

Uusimmat