Kuva: Senja Rapila

Salkkarit-tähti julkisuuden huonoista puolista: Nykynuoret tarvitsevat käytöstapoja!

12.02.2017 17:15 - Senja Rapila

Näyttelijä ja kilpatanssija Emil Hallberg, 21, saa kuulla usein Tale-vitsejä ja heittoja liikkuessaan julkisilla paikoilla vapaa-ajallaan.

Näyttelijä Emil Hallberg, 21, on tullut suomalaisille tutuksi televisio-sarjasta Salkkarit. Nuori tanssija näyttelee kyseisessä sarjassa Talea.

Sarjassa näytteleminen on tuonut mukanaan julkisuutta, joka on vaikuttanut Hallbergin henkilökohtaiseen elämään monin tavoin. Esimerkiksi ystävien kanssa on turha haaveilla rennosta päivästä kaupungilla, sillä monet huutelevat kadulla nasevia heittoja liittyen Salkkarit-roolihahmoon. Monet tulevat myös baarissa heittämään "hauskaa läppää", joka on yleensä sitä, mitä näyttelijä on saanut kuulla kerrasta toiseen. 

Talea suosikkisarjassa näyttelevä Hallberg myöntää, että julkisuuden huono puoli on juurikin se, että henkilökohtainen elämä vaikeutuu tunnettavuuden myötä.

- No ehkä tuo yksityisyyden katoaminen on huono puoli, hän kertoo Voice.fi:lle. Hän ei ole kuitenkaan koskaan katunut sitä, että on lähtenyt näyttelemään Salkkareihin.

- Lähinnä niistä ihmisistä on niin, että miksi. Mutta en ole ikinä katunut sitä, että olen lähtenyt tälle alalle. Eikä se ole tämän alan vika, vaan niiden ihmisten, jotka käyttäytyy urposti.

- Ajattelen niin, että kumpa heidän vanhempansa olisivat kasvattaneet heidät vähän paremmin eikä niin, että kyseenalaistaisin miksi lähdin tälle alalle.

Lue myös: Salkkarit-tähti Emil Hallberg: "Odotan, että käsikirjoittajat keksivät jotain hyvää"

Lue myös: Salkkareiden yksinkertaiset lavasteet herättivät närkästystä: "Muistuttaa Windowsin taustakuvaa"

Kilpailut

Uusimmat