Kuva: Hanna-Mari Grönlund

Putous-tähti Ernest Lawson: "Minulla on maailman huonoin pokka"

10.02.2017 11:15 - Reija Saarinen

Lawsonin mukaan suoran lähetyksen tekeminen sopii hänelle.

Ernest Lawson, 28, on tällä kaudella ensimmäistä kertaa mukana Putous-ohjelmassa. Aiemmin Lawson on nähyt muun muassa improryhmä Kolinan riveissä sekä koululaisten edessä, luokanopettajan roolissa.

Vaikka suorien tv-lähetysten tekeminen ei olekaan Lawsonille tuttua, ei hän jännitä tilannetta. Hänelle formaatti sopii paremmin kuin hyvin.

- Tunnen olevani Putous-konseptissa enemmän kotonani kuin jossain muussa tv-formaatissa. Se että on liveyleisö, helpottaa tekemistäni todella paljon.

- Liveyleisön edessä näkee heti, nauraako ihminen. Joten tajuaa heti, että toimiiko homma.

Voisi kuvitella, että komedian tekeminen suorassa tv-lähetyksessa pistää nauruhermot koville. Tirskumiselle kun ei välttämättä ole tilaa, vaan homma pitää hoitaa kylmän viileästi alusta loppuun saakka. Lawson itse on tässä onnistunut, vaikka kertookin Voice.fi:n haastattelussa omaavansa todella huonon pokan.

- Mulla on maailman huonoin pokka. Olen aina se tyyppi, joka treeneissä repeää jokaiselle äänelle ja ilmeelle. Jotenkin olen kuitenkin oppinut siihen, että kun kenraali ja live tulee eteen, niin pokka pysyy. Ainakaan vielä ei siis livessä ole pokka pettänyt.

-- Sen tekee varmasti se suoran lähetyksen paine. Ei halua mokata sketsia muiden vuoksi, siksi osaa pitää homman kasassa.

(kuva: MTV3)

Lawsonin luoma Abdul Tuisku sketsihahmo kilpailee parhaan sketsihahmon tittelistä.

Putous nähdään Maikkarilla lauantaisin klo 19.30 alkaen.

Kilpailut

Uusimmat