Kuva: MTV

Putous-hahmo Turkka "Stögis" Kuppi antaa vinkkinsä heilan iskemiseen: "Lähtisitkö meille..."

14.02.2017 18:15 - Reija Saarinen - Luettu 158 kertaa

Stögiksen mukaan hänen luokseen naiset ovat tulleet ihan itse.

Turkka "Stögis" Kuppi, 54, tunnetaan mallina, laulajana ja ennen kaikkea suurena rakastajana. Elämänsä aikana hän on kaatanut sänkyyn kasan kauniita naisia.

Siksi lienee oikeutettua kysyä tältä Tornion tiikeriltä hieman vinkkejä heilan iskemiseen.

- Jos jottain haluaa naiselle tarjota, niin kyllä se on hellyys ja hyvä ruoka. Että kannattaa vaikka sanoa, että haluatko sinä lähteä meille syömään spagettia ja rakastelemaan. Se on kyllä aika sellainen lupaava tarjous, Stögis pohtii.

Tosin mies myöntää myös samaan hengen vetoon, ettei itse ole enää vuosiin joutunut naisia metsästämään, kiitos suunnattoman karisman.

- Minähän en sillee enää moneen vuoteen ole joutunut mitään kellekkään ehotella, kun kyllä ne tulee yleensä ne emännät minun luokse.

Karisma ei kuitenkaan purrut tv-katsojiin, sillä Stögis joutui viime viikonloppuna jättämään Putous-ohjelman sketsihahmokisan. Häviö ei kuitenkaan miestä harmita, sillä nyt hänellä on aikaa pitää kunnossa vaivalla hankittu ulkomuotonsa.

- No eipä siinä mittään. Se on ihan hyvä homma, että nyt jää entistä enemmän aikaa syömiselle. Mä oon jo sen verran pitkään viettänyt aikaa täällä Hesassa, että oon alkanu laihtumaan, kun täältä ei saa mistään mitään muuta kuin kasvisruokaa ja raakakakkuja. Kebabkin on nykyään jotain vegetariania, hyi visto!

Putous Maikkarilla lauantaisin klo 19.30

Lue myös: Ernest Lawson Putous-hahmonsa letkautuksista: Moni saattaa miettiä, että saako tälle edes nauraa

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat